SØG MENU
elmoe_hoffman
rowan_coupland_foto

Elmøe & Hoffmann + Rowan Coupland

Koncert
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Elmøe og Hoffmann

(vinder af Danish Music Awards 2015 – Årets nye talent samt Katapult Talentkonkurrence 2018) er en ung og medrivende konstellation på den nordiske folkemusikscene. I efteråret 2017 har de indspillet sit debutalbum i det anerkendte STC Studios, hvor den talentfulde Julian Svejgaard Jørgensen medvirker med sit klangfulde og svingende klaverspil.

 

Emma Kragh-Elmøe har spillet klassisk musik siden barnsben mens Villads Hoffmann er vokset op med heavy metal. Sammen har de fundet fælles fodfæste i den nordiske folkemusik, hvor deres forskelligheder skaber et smukt melodiøst og energisk udtryk.

Med fængende kompositioner og en helt særlig musikalsk kemi viser Elmøe og Hoffmann stærkt sammenspil og en smittende spilleglæde, som kan mærkes helt ud i publikum.

 

“- En samling melodier og stykker, vi har skrevet i løbet af de første tre år, vi har spillet sammen. Alle numrene er som sin egen lille fortælling: de er inspireret af særlig steder, begivenheder i vores liv, eller personer som har betydning for os. Et slags aftryk af de sidste års indtryk”

Rowan Coupland

Rowan Coupland en en britisk sangskriver, sanger og mulitinstrumentalist, han spiller neo-folk med skyhøje vokaler og blafrende guitar-udflugter.
På sit album, 'Slow Wave of the Future', mestrer han også klarinet, harmonika, orgel, violin, xylofon og ikke mindst harpespil - albummet blev kåret til Årets Album 2012 af Brighton Music Blog.

 

www.facebook.com/rwncplnd

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30