SØG MENU
duniaband_foto
calibutband_foto

Dunia + Calibut Band

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Dunia

består af musikere med international karriere i verdensmusik. Har spillet med bl.a. Eno, Gorillaz, Bjonko, Lelo Nika Trio, New Jungle Orchestra.
Diversitet og improvisation er nøgleord for Dunia. Her bringes mange kulturelle og musikalske elementer i spil: fra Cuba til Kabul, over Mellemøsten til Rumænien og fra Skagen til Gedser.
Morten Carlsen og bandet Dunia føjer nye elementer til Verdensmusikken. Bandet skaber lydlandskaber i pulserende og komplekse rytmer. En række nye kompositioner fra musikerne i ensemblet, tager os med på en eventyrlig musikalsk rejse.

Musikerne er på en gang lokale og globale. De bor i Danmark, har en international karriere og er kendt fra mange musikalske sammenhænge. Dunia rummer derfor en stor palet af klangfarver: trækbasun med baggrund i cubansk populærmusik får et stærkt modspil i mødet med den nordindiske tablas og den rumænske cimbalom. Den syriske oud klinger i fin kontrast til blæserne, ligesom bassen og percussionens rytmer spænder fra arabisk popmusik, over åbne klangflader, til afrikanske danserytmer. Det er musik for hjerte og fødder. Her må ørerne bevæges, rystes og forundres.

 

duniatales.com

 

Calibut Band

Initiativtageren til CALIBUT BAND er den rumænskfødte George Mihalache. CALIBUT BAND består derudover af danske Simon Don Eriksen, den svensk/tyrkiske Ruhi Erdogan, samt Jonatan Ahlbom fra Sverige og Morten Lind fra Danmark, som George nøje har håndplukket, fordi de fire har en overlegen attitude, unik indlevelsesevne i musikken når de spiller, og ikke mindst stor passion for det, de gør. Med harmonika, cymbalon, trompet, tuba og klarinet byder CALIBUT op til dans og en helt særlig, energifyldt musikalsk oplevelse.

www.calibutband.dk

 

-

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30