SØG MENU
MarcFacchini_foto
de_efterladte_foto

De Efterladte + Marc Facchini & Den Usynlige Hånd

Musik
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30

De Efterladte

skrev på deres facebook side 30.december 2017:
Peter har noteret sig et kommende jubilæum: "Til foråret er det 10 år siden Michael Lund og jeg spillede den første konce rt sammen i den duo, som med tiden fik navnet De efterladte. Michael kendte jeg mest som en flink fyr, der spillede en fænomenal dobro og ditto lap steel guitar i Olesen-Olesens backingband, kaldet Orkestret, men det skulle vise sig, at han også kunne spille på alle andre slags guitarer og derudover skrive mindeværdige melodier. Hen ad vejen og efter en pause på næsten 20 år sprang jeg, bakket op af Michaels overbærenhed og opmuntring, ud som rudimentær, men dog offentligt udøvende guitarist. 'En knivspids af din tro' er den første De Efterladte-sang, vi skrev sammen."

 

www.facebook.com/deefterladte

Marc Facchini & Den Usynlige Hånd

Siden udgivelsen af sin debutplade i 2015, er Marc Facchini både blevet DMA-nomineret og rost til skyerne af flere anmeldere, mens han har spillet Danmark tyndt. Med sin tredje plade, 'Himmelmekanik', er den dansk/italienske sangskriver klar til at træde ud af sine forbilleders skygge.

”Efter 13 års sangskrivning er jeg endelig nået til et punkt, hvor den musik jeg skriver når mine ambitioner for, hvordan jeg vil påvirke lytteren. Det er en enormt tilfredsstillende følelse, og derfor må jeg også huske at bevare min ydmyghed. I det her liv kan man altid blive klogere, dygtigere og mere fokuseret.”
Sådan beskriver Marc Facchini sin tilfredshed med materialet på 'Himmelmekanik', som udkommer i løbet af 2018. Pladen er den tredje i rækken af soloudgivelser, med den erklærede intention, at tage den danske sangskrivningstradition videre til nye generationer under nye omstændigheder. Forbillederne spænder vidt; fra Allan Olsen, Sebastian og Povl Dissing til internationale navne som Arvo Pärt, Nusrat Fateh Ali Khan og Ali Farka Touré.

 

Med sin debutplade ('Vidunderlige drømme'), som rummede gæstestjerner fra blandt andre Love Shop og Chorus Grant, begyndte Marc Facchini at få opmærksomhed internt i musikbranchen, og med opfølgeren ('Mørk Mandala') hoppede dagspressen også med på vognen. Musikmagasinet GAFFA kaldte Marc Facchini for en ”solist med med en stærk, egen stemme – i både bogstavelig og overført forstand”, mens Dagbladet Informations musikanmelder, Ralf Christensen, leverede skudsmålet: ”Det er her, i hans kød, i hans inkarnation af nedgriflede sange, som en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden, at det hele giver mening. Et menneske ytrer sig og mener hvert et fucking ord. Så er det, at det er tid til at spidse ører.”

 

www.facebook.com/marcfacchinissange
 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30