SØG MENU
dansk_live_illu

Dansk Live: Rejsehold For Diversitet - Aalborg

Foredrag
Arr. starter kl. 16
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Arrangør
Dansk Live
Bemærk
Tilmelding nødvendig!

Dansk Live: Rejsehold For Diversitet - Aalborg

Dansk Live inviterer til en eftermiddag med fokus på hvordan og hvorfor man bør arbejde med mangfoldighed i sin organisation, på sit spillested eller sin festival.

 

Programmet tager udgangspunkt i indsatsen Diversitet og talentudvikling som Dansk Live igangsatte i 2018 med det formål at understøtte en fremtidig mangfoldig livesektor samt at undersøge muligheder og udfordringer i denne proces.
Nu præsenterer Dansk Live sine erfaringer og resultater fra arbejdet med indsatsen og dette konkretiseres i et rejsehold, der på tværs af Danmark, yder inspiration til aktører i den danske livesektor.

Dansk Live udgav sidste år rapporten Diversitet i musikbranchen og Live Talent 2018, der formulerede 7 anbefalinger til en mere mangfoldig musikbranche. Men hvordan implementeres disse 7 anbefalinger bedst og hvorfor bør man udvikle mangfoldighedsstrategier?

 

Denne torsdag inviterer Dansk Live til en eftermiddag med fokus på hvordan og hvorfor man bør arbejde med mangfoldighed i sin organisation, på sit spillested eller sin festival. Det sker gennem 2 oplæg fra aktører, der arbejder med mangfoldighed:

Cecilie Nørgaard  
uddannelses- og kønssociolog og direktør i Mangfold.

Michael Falk Marino
Daglig leder, Huset i Hasserisgade

 

Samtidigt opsættes et workshop-forløb hvor de fremmødte aktører har mulighed for at modtage konkret sparring til hvordan de syv anbefalinger implementeres til egne behov.


Eftermiddagen er en del af indsatsen Diversitet og talentudvikling, hvor Dansk Live i 2019 deler sine erfaringer og resultater fra arbejdet. Det konkretiseres i et rejsehold, der på tværs af Danmark, skal yde inspiration samt konkret sparring til aktører i den danske musikbranche.
Rejseholdet besøger derudover Svendborg, København, Aarhus og Kolding.

 

Bemærk - Tilmelding nødvendig!


Tidsplan · Torsdag 23. maj 2019

15.45 Dørene åbner

16.00 Velkomst og præsentation af indsats

16.10 Præsentation af arbejdet med diversitet samt de syv anbefalinger. v/ Cecilie Nørgaard

16.30 Husets arbejde med diversitet og mangfoldighed v/ Michael Falk Marino

16.45 Kaffe og pause

17.00 Workshop v/ Alexander Rastén og Cecilie Nørgaard

18.15 Afslutning

Arr. starter kl. 16
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Arrangør
Dansk Live
Bemærk
Tilmelding nødvendig!