SØG MENU
broen_band_foto
foto_emil_monty_freddie_.jpg

BROEN (NO) + Spejderrobot & Emil de Waal

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Salen / 2'eren
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30

BROEN (NO)

Akustisk mudder techno? Glitrende lo-fi danseduppe? Orkestermusik fra fremtiden? Det kan være udfordrende at definere BROEN's musik. Bandet har skabt et markant univers og beskriver sin stil som en frodig blanding af britisk pop, hiphop, sur punk, Paul Simon, spoken word og vestafrikansk rytme.
Bandets debutudgivelse "I <3 Art" fra 2017 fik masser af anmelderros. 18. oktober 2019 udgav de albummet "Do YouSee The Falling Leaves?"

Broen er Heida Karine Jóhannesdottir Mobeck (tuba), Hans Hulbækmo (trommer), Marianna S.A. Røe (vokalist), Lars Ove Fossheim (guitar) og Anja Lauvdal (synth).


Emil de Waal og Spejderrobot

Emil og Mikael mødte hinanden første gang på SPOT festival 2008, hvor de hver især luftede deres respektive solo-projekter.
Mødet resulterede i et samarbejde, der har kastet fire stærkt anmelderroste albumudgivelser og en lang række koncerter i ind-og udland af sig.

"Vi har gjort os en del erfaringer rundtomkring på spillesteder og festivaler de seneste år i både Danmark, Sverige, Tyskland, Kina, Belgien og hvor vi ellers har vores publikum". Responsen har været fantastisk", konstaterer Spejderrobot. "På papiret spiller vi elektronisk musik af mere eksperimenterende karakter, men når vi optræder live, oplever vi, hvordan publikum både lytter koncentreret og også danser og chiller til musikken. De tager musikken til sig uden forbehold".

Når det gælder om rollefordelingen i bandet har de to fokuseret på de spidskompetencer de hver især har: "Vi glæder os rigtig meget til at tilføje endnu et lag livespillede og manipulerede trommer, eltrommer og slagtøj til de produktioner der allerede eksisterer", forklarer Emil.

 

Lineup:
Emil de Waal: trommer og elektronik
Mikael “Spejderrobot” Elkjær: elektronik

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).

Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).


Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Salen / 2'eren
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30