SØG MENU
benny_holst_trio

Benny Holst Trio

Koncert
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre forsalg
195 kr.
Entre på dagen
215 kr.
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Med dybe rødder i dansk sangtradition og som protestsanger leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles. Med 50 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist har Benny Holst i en menneskealder været en af venstrefløjens mest kendte og velkendte stemmer, ikke mindst i 70’erne.

 

I '68 begyndte hans karriere som musiker med Povl Dissing og de efterfølgende år arbejdede han sammen med en perlerække af danske koryfæer såsom Trille, Nils Tuxen, Ole Fick, Anders Koppel og Hugo Rasmussen.

I 1971 etablerede han en duo sammen med Arne Würgler, som bl.a. spillede sange med tekster af Jesper Jensen og deltog i Agitpops aktiviteter. Samarbejdet indledtes med teaterstykket og LP'en "Skolesange", der lagde grunden til en stor succes som venstrefløjens "talerør" på musikscenen. Benny Holst optrådte i mere end 30 år sammen med Arne Würgler, fra 1985 i trioen Sømanden og Stjernerne, hvor det tredje medlem var harmonikaspilleren Niels Petersen.

 

Med sig live har Benny:

 

MARTIN ANDERSEN

der med sin elektriske violin i særegen klasse lægger en iørefaldende stil i orkesteret


JACOB RATHJE

- en guitarist og sanger fra den nye generation af roots-musikere der blander sit personlige guitarspil med blues, folk og country som hovedingredienserne.

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre forsalg
195 kr.
Entre på dagen
215 kr.
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30