SØG MENU
basco_foto
amrat_hussein_foto

Basco + Amrat Hussein Brothers

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Basco

Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.

Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.
De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed og som publikum bliver du båret ind i en verden af rå energi og smuk samklang.

 

Ale Carr: Cittern
Anders Ringgaard Andersen: Accordion, trombone
Andreas Tophøj: Violin, viola
Hal Parfitt-Murray: Violin, viola, mandolin, lead vocals

Amrat Hussain Brothers

stammer fra det nordlige Indien i den farverige og mystiske region Rajasthan. De er mestre i områdets traditionelle og festlige folkemusik, hvilken er det musikalske og geografiske arnested for sigøjnerne, hvis rejse og udvandring startede her for godt 1000 år siden. De 3 virtuose brødre vil på deres tablas, harmonium, kastagnetter og ikke mindst med himmelragende vokal, til denne koncert også hylde den dybe, medrivende og ekstatiske Sufi musik som de kender den fra det nordlige Indien.


Brødrene spiller blandt andet med i orkestret,  Dhoad Gypsies of Rajasthan, som har spillet mere end 1100 koncerter i over 100 lande, og de har endvidere samarbejdet med et hav af internationale musikere på deres evige musikalske rejse.

 

Amrat Hussain: Tabla
Sanjay Khan: Vokal, Kastagnetter, Harmonium
Teepu Khan: Tabla

Jeppe Abildgaard vil gæste koncerten på det iranske instrument Tar, samt den indiske Bul Bul Tarang.

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30