SØG MENU

Artist Talk med Lydmor

KORMA
Sted
Huset i Hasserisgade
1'eren / KORMA
Entré
Gratis
Kræver tilmelding gennem: modlydaalborg@gmail.com

OBS: Kræver Tilmelding gennem Modlydaalborg@gmail.com

 

MODlyd 

Aalborgs nye netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære producere/sangskrivere, er stolte over at kunne præsentere den danske elektroniske pop artist Lydmor som giver en eksklusiv talk i KORMAs lokaler på Huset i Hasserisgade. 

Eventet er for alle over 15 år.

Lydmor giver samme aften koncert på Studenterhuset.

 

Efter Lydmors talk er der åben musikproduktions-workshop, hvor MODlyd stiller udstyr til rådighed, venligst udlånt af paraplyorganisationen Kulturskoler i Nordjylland. Alle niveauer er velkomne - også begyndere.

 

Der er fri entré til eventet som er støttet af Aalborg Kommune og DJBFA.

 

Vil du deltage? Send en mail til modlydaalborg@gmail.com. Der er et begrænset antal pladser. Se også https://www.facebook.com/modlyd & instagram.com/modlydaalborg

Hvem har startet MODlyd

 

Modlyd er startet af de to crossover artister og musikproducere Vibeke Falden og Aya Vedige (billedet). De mødte hinanden under en musikcamp i Musikkens Hus og fandt sammen i et interessefællesskab som de begge havde manglet i deres tid som musikskabere i Aalborg. I foråret 2021 dannede de MODlyd i samarbejde med blandt andre Aalborg Kommune for at skabe opmærksomhed i det aalborgensiske musikmiljø, hvor kvindelige producere er underrepræsenterede. Også Fjer og den nordjyske elektroniske musiker Band Ane lægger vejen forbi MODlyd i løbet af efteråret 2021.

 

Hvorfor MODlyd

 

MODlyds mål er at løfte vækstmiljøet i Aalborg Kommune for ikke-binære, transpersoner og kvindelige producere/sangskrivere, der beskæftiger sig med musikproduktion/-teknologi. MODlyds events er et trygt rum for alle kvinder+ der enten producerer eller gerne vil starte på musikproduktion. MODlyd skal være et samlingssted og skabe en platform, hvor personer fra forskellige miljøer i Aalborg kan mødes.

 

Sted
Huset i Hasserisgade
1'eren / KORMA
Entré
Gratis
Kræver tilmelding gennem: modlydaalborg@gmail.com