SØG MENU

Anne Vemming & Sara Dominique

Udstilling
Fernisering søndag 3.3. kl. 12-14
Sted
Husets Galleri

I marts har vi inviteret 2 meget forskellige spændende og originale kunstnere til at udstille! Og du er velkommen til ferniseringen søndag 3.3. kl. 12!
 

Anne Vemmings kunstneriske arbejde tager afsæt i temaer som facader, skrøbelighed og "kropslighed" - det indre kontra det ydre, og det sarte kontra det grove.

Med de mange næsten gennemsigtige lag, som gemmer sig bag den umiddelbare facade i værkerne, ønsker Anne at skabe metaforer for de sindsstemninger, som ligger i det enkelte menneskes natur.

Værkerne opstår i en proces, hvor Anne arbejder sig frem til det ønskede udtryk ved variation og gentagelse af farver, form, materialer og struktur. De overraskende sammenstød, som opstår undervejs, afprøves indtil den tilsigtede sanselighed og fortælling opnås. I udstillingen viser Anne Vemming såvel billeder som objekter, fremstillet i materialer som gips, tekstiler, ståltråd, lærred, papir, olie og kridt. Anne Vemming er uddannet fra Århus Kunstakademi.

Sara Dominique er et ungt kunstnertalent fra Congo og er studerende på Aalborg Universitet. Som kunstner inspireres hun af mønstrene i vores sociale liv - i den måde vi mennesker interagerer og så af musik.  Sara Dominique har et mål, der hedder at male til hun bliver 75 og gerne længere - indtil videre har hun tegnet hele sit liv og malet siden 2011. Hun bruger linjer, lys, former og farver i sine billeder. Sara Dominique er drevet af en passion for at skabe. Hendes malerier er et fosøg på at skabe emotionel balance i maleriets ramme ved at sørge for at det hele er der, og ingenting er "faldet ud", sådan at maleriet lige præcis rammer de følelser hun ønsker at udtrykke kunstnerisk. Sara fortæller: "Livet er en lang serie af op- og nedture - nogle gange har man - og andre gange har man ikke noget. Og for mig er forskellige former og farver den ideelle måde at udtrykke kontrast og balance i livet."

Velkommen til sanselige oplevelser i Husets Galleri i marts.

Fernisering søndag 3.3. kl. 12-14
Sted
Husets Galleri