SØG MENU

Anna Lystbæk feat. Katrine Schmidt

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

Vestjyske Anna Lystbæk har vist sig som en mange-facetteret sanger, pianist og sangskriver, der har en bred vifte af koncerter bag sig. Både som akkompagnatør og med egne projekter.


I februar 2018 udgav hun det stemningsmættede debutalbum Myth House, og i september 2021 tager hun på turné med opfølgeren ’Room for Love’. Med sig har hun guitaristen Rune Kjeldsen (Steen Jørgensen, The Savage Rose, Carl Emil Petersen), som også har været medproducer på albummet, der er indspillet på tværs af landet fra hver deres hjemmestudie i henholdsvis Spjald og København.

 

Når man lytter til Annas musik, er det de brede klange, de stærke og sarte toner, den varme og modne vokal og en legende tilgang til musikken, man hører.
Lyden er atmosfærisk og trækker tråde tilbage til folkmusikken, jazz, afro og blues, men med en lyrisk og nordisk tone. Den spænder mellem det let tilgængelige og det mere eksperimenterende udtryk. Det mørke og det lyse. Det triste og det smukke.
Koncerten vil bygge på de to albums ”Myth House” og ”Room for Love” – med Annas nærværende vokal i front, hendes fantasifulde touch på tangenterne samt Runes sublime guitarspil.

 

Som en helt særlig feature denne aften deltager countrysangerinden, Katrine Schmidt, og hendes pianist, Johannes Aaen Jensen, der netop er aktuel med anmelderroste ’Laying my burdens down’. - Et personligt og ærligt album om længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed – om at være menneske på godt og ondt. ”We Shared a Secret” synger hun, og man tror på at hun direkte fra Austin har hjemtaget en hemmelig formel, der med tiden kan sidestille Katrine Schmidt med nogle af tidens mest lovende amerikanske kollegaer som f.eks. Margo Price, Michaela Anne, Courtney Marie Andrews, Brandy Clark osv." – Side 33

 

Sagt om Anna:

”En stemme lige så dyb i nuancer som det hav hun synger om.” – Karrierekanonen

"Man kan mærke sårbarheden og kærligheden fra første tone og hele vejen gennem de 10 sange, som alle byder indenfor med flotte og medrivende melodier, der med glød, glæde og gudesmukke toner giver styrke og tid til eftertænksomhed" - Spil Dansk Musik

 

Streaming: https://annalystbaek.lnk.to/RoomforLove-Album

 

Instagram: www.instagram.com/annalystbaekmusic

 

Facebook: www.facebook.com/annalystbaekmusic

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis