SØG MENU

Ahead

Koncert
Dato
fre 1. okt, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr

AHEAD

Ahead er instrumental hip-hop kvartet, der altid leverer et levende show med forskellige featuring vokalister og rappere, som får publikum til at bølge med og kaste hænder i vejret. Gruppen er nu tilbage efter at have brugt de sidste par år på at lave deres debutalbum, og er nu klar til at indtage live-scenen med nyt musik.

 

Med inspiration fra forskellige hip-hoptraditioner fra Detroit, New York og L.A., svæver du i Ahead-universet mellem det flyvende og sfæriske til progressive og hårdtslående bangers. Det hele smeltet sammen med teksturfyldt lyddesign og dynamisk fremgang, som du stensikkert ikke kan stå stille til.

 

Ahead startede som band tilbage i 2017, hvor medlemmerne mødtes i Aalborgs hip-hop miljø og har siden spillet en række af koncerter, deriblandt højdepunkter som SPOT Festival, Freedom Festival og som finalist i Fatter Eskil Prisen 2019. Ahead vender tilbage til SPOT Festival i 2021 som live backingband for den amerikanske rapper Tanajah.

 

Debutalbummet Stay Ahead og releasefest på Radar

Stay Ahead er titlen på Aheads debutalbum, der inkluderer featurings fra Particle Man, Blacc El, Spirited Sage og de amerikanske rappere Tanajah og Jaden Castro. Den digitale og fysiske vinyludgivelse gennem pladeselskabet Blikflak er d. 26/11 og i den forbindelse bliver der afholdt hip-hop releasefest på Radar ved Godsbanen i Aarhus lørdag d. 27/11. Ahead vil på aftenen dele scenen med en række forskellige artister.

Ahead er som vaskeægte hip-hop husband kendetegnet ved deres inddragelse af featuringkunstnere og har siden bandets start tilbage i 2017 spillet sammen med:

Jaden Castro (US)
Tanajah (US)
Oliver Dengsø
Lotus Noir
Blacc El
Chubby Heartz Club
Particle Man
Vincent Wood
Spirited Sage
BlackTower
MAAD ZEN
JoeDa$$
og flere...

Dato
fre 1. okt, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr