SØG MENU
ithinkyourawsome_foto
abekejser_foto

Abekejser + I Think Youre Awesome

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
Cafeen lukket i dag
- pga sygdom. Beklager

I Think Youre Awesome

Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste par år end I Think You're Awesome.
Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front, lader den unge jazz-sekstet sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskriver-tradition. Resultatet er en nyskabende og meget kritikkerrost lyd, som bandet selv kalder indiejazz.

 

Drømmende, svævende og i smuk harmoni bevæger I Think You're Awesome sig ubesværet rundt i et stemningsfuldt lydunivers med samspillet som tyngdepunkt. Det er jazz, som er dragende og vedkommende for alle, fordi det i sin essens er instrumentale historier om alt lige fra bøger til fodbold, ungdommens minder og fællesskabets tryghed.

 

Albummet ”Kiss Your Darlings” fra 2018 viste også nye sider af I Think You’re Awesome og dets medlemmer, der har delt deres musikalske opvækst sammen, og som gennem de seneste år individuelt såvel som i bandet har etableret sig som nogle af de mest spændende musikere, vi har herhjemme lige nu.

 

I 2019 fylder bandet 10 år, og der er siden dannelsen sket utrolig meget for besætningen: De har været nominerede til DMA Jazz, er blevet spillet mere end 1000 gange på DR P8 Jazz, haft næsten 300.000 streams på Spotify, spillet udsolgte koncerter i hele landet og modtaget Jazznyt-prisen på baggrund af udgivelserne ”Books” (2016) og ”Books Live” (2016). De har sågar fået lov til at optræde med trad-jazz koryfæet Ole ‘Fessor’ Lindgren til P8 Jazz Alive. Så der er nok at fejre for indiejazz-sekstetten.

 

Line-up:
Jens Mikkel Madsen: bas
Alex Jønsson: guitar
Morten Kærup: guitar/banjo
Lars Fiil: keys
Frej Lesner: percussion/elektronik
Andreas Skamby: trommer

Abekejser

Hip hop beats og episke synth-harmonier krydret med betagende melodier, der størkner i dit sind. Ord er unødvendigt, når det danske band Abekejser inviterer dig ind i deres unikke univers, hvor du både kan danse og forsvinde i en musikalsk drøm.

I skovområderne lever Abekejser, som fester til jazzelektroniske beats. Abekejser er en ny gruppe, bestående af fem fra toppen af den livlige musikalske scene i Århus. Sammen har de skabt en instrumental portal til et spændende nyt univers.

 

Fra et band med baggrund i jazz og verdensmusik forventer man ofte en bestemt lyd, men Abekejser har længe overskredet de faste skabeloner. Publikum får en lyd, der er bygget på pulsen fra en kombination af elektroniske og akustiske trommer, under lyden af flammende synthesizers og mættende guitarer, som giver dig episke harmonier og fængslende melodier.

 

”Vores musik kan have komplekse undertoner, men vores mål er at bygge broer og åbne en musikalsk verden, selv en der kan virke farlig. Vi foretrækker at spille hvor der er en bar, og hvor bassen er tung nok til at komme ind i din krop og få dig til at bevæge sig. Du kan ikke stå stille, når Abekejser spiller”, siger guitarist Jeppe Lavsen.

www.facebook.com/Abekejser

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
Cafeen lukket i dag
- pga sygdom. Beklager