SØG MENU

ALVERDENS

koncerter på ALVERDENS

ALVERDENS er spillestedet i Aalborg, hvor du hver uge finder koncerter fra nær og fjern, ind- og ud-land, undergrund og etablerede navne.

Vores hovedfokus er på genrerne Folkemusik, Verdensmusik, Traditionsmusik, Roots, Jazz, Improvisationsmusik, Eksperimental musik og Singer/Songwriter, men lige så står fokus har vi på grænselandende mellem disse genrer, opbruddet med de gængse stilarter og musikkens udvikling på kryds og tværs af lande, musikopfattelser, musiktraditioner og andre skel.

På ALVERDENS vil du stifte bekendtskab med gamle kendinge, de nyeste skud og de særegne og nære koncerter, som du ikke finder mage til i Aalborg.

ALVERDENS er for de nysgerrige lyttere, de åbensindede musikelskere og Aalborgs hyggeligste intimscene!

Netværks & Genrespillested

Huset gik ind i 2022 med en genudpegning af Statens Kunstfond som ét af 10 Netværks & Genrespillesteder i Danmark. Med denne ordning forpligter Huset sig til at deltage i udvikling af vækstlagene og deres vilkår, løfte de smalle genreområder (f.eks. Jazz, Folk, Global Roots m.m.), samt sprede sin koncertaktivitet over hele landsdelen, i tæt samarbejde med øvrige aktører, samarbejdspartnere og musiske netværk. Vi har i den forbindelse brugt 2022 på at opstarte mange nye formater og samarbejder, hvilket ofte har krævet noget investering, uden udsigt til væsentlig omsætning. Derfor har 2022 også været et år hvor vi har arbejdet med publikumsudvikling og begrænset indtjening, men med nye koncepter, nyt netværk, nye idéer og nye publikumsgrupper på tværs af hele Nordjylland, men med base og udgangspunkt i Huset og vores spillestedsprofil.

 

Vi er i høj grad lykkedes med at opretholde vores ambitionsniveau omkring geografisk spredning i landsdelen, etablering af nye samarbejder, genrespecifikke koncertformater og tiltag, samt vækstlagsfremmende og talentudviklende tiltag inden for vores genreområder. På disse parametre er vi væsentligt længere med at indfri målene i vores Rammeaftale med Statens Kunstfond og Aalborg Kommune, end vi havde forventet at være efter blot ét år.

Lær mere om hvad et Netværks- og Genrespillested er her

Husets spillested er støttet af Aalborg Kommune, Statens Kunstfond og Nordisk Kulturfond

Booking

KUNNE DU TÆNKE DIG AT SPILLE PÅ Husets Spillested ELLER I HUSETS CAFÉ?

Her er et par gode pointers at tage udgangspunkt i inden eller når du/I kontakter os:


GENREOMRÅDE

Folkemusik, Verdensmusik, Traditionsmusik, Roots, Jazz, Improvisationsmusik, 

Singer/Songwriter, Eksperimentalmusik, og stilarter beslægtet med disse. 

 

Alverdens

Kapacitet 90 gæster

 

HUSETS CAFÉ 

Kapacitet 65 gæster

 

SØRG FOR FØLGENDE INFO ER TILGÆNGELIGE I BOOKINGFORESPØRGSEL:

Beskrivelse af band/artist

Pressefoto

Tilgængelige datoer

Honorarforventning

 

LINKS TIL 

Musikken (youtube, soundcloud, bandcamp, vimeo osv.)

Facebook

Hjemmeside 

 

Se vores tekniske specifikationer for at vurdere om jeres setup passer til vores scener. Vores koncertsetup er bygget op omkring intime koncerter i hyggelige rammer, med fokus på kunstner og publikums samskabelse af en god koncertoplevelse. Derfor kan man ikke forvente at Huset lever op til tekniske riders der matcher større venues og hvis man som band/booker ser dette som udgangspunkt for at koncerten med en given kunstner fungerer, så er der andre spillesteder i byen.

Fortæl kort hvorfor det lige præcis er én af Husets scener du/I ønsker at spille på. 

Respekter at vi får mange henvendelser og derfor desværre ikke har mulighed for at svare på alt. Vi lytter til alt vi får, og tager kontakt hvis vi er synes musikken passer til os.


BOOKINGHENVENDELSER

Alle bookinghenvendekser skal foregå til musikbooking@huset.dk

Bookinghenvendelser til andre mailadresser under Huset, henvendelser via facebook o.lign. kommer ikke med i betragtning.
Tilsendte CD'er, plader, breve og sjove små pakker med et link til download kommer ligeledes heller ikke i betragtning.


VED YDERLIGERE SPØRGSMÅL KONTAKT:

Musik - Kulturhusleder Michael Falk Marino tlf. 2516 1963 / mm@huset.dk

Teknik - Eventtekniker og afvikler Nikolaj Legaard tlf. 2516 1962 / nikolaj@huset.dk

PR - Promotionansvarlig og afvikler Nanna Derosche tlf. 2516 1970 / nanna@huset.dk