SØG MENU
kunsthaandvaerker_kander

Kunsthåndværkermarked

Husets kunsthåndværkermarked Søndag 1. september 2019

For 17. år i træk inviterer HUSET i Hasserisgade til KUNSTHÅNDVÆRKERMARKED!

I hjertet af Aalborg - kan du i Husets gårdhave og galleri udstille og sælge dit kunsthåndværk i de historiske og atmosfærefyldte rammer.

 

Husets Kunsthåndværkermarked er en festdag, hvor dygtige kunsthåndværkere, kunstnere og designere mødes for salg og eksponering af deres værker - og alle udtryksformer kan deltage indenfor keramik, glas, metal, grafik, smykker, pileflet, filt, træskærerarbejde, tekstil, sten, beton m.m.

 

Vi forventer mellem 1200 og 1500 besøgende!

khvm_postkort

Stande

Kunsthåndværkermarkedet er et censureret marked, da vi ønsker et bredt og varieret udvalg af værker. Der vil i år være 41 stande, og fordelingen bliver således: 5 stande i Husets Galleri og 36 stande under telte fordelt i Husets åbne gårdhave. En stand er lig med et bord på ca. 180 x 75 cm og nærarealet foran og bagved dette.

KRITERIER FOR DELTAGELSE

  • Der må kun medbringes, udstilles og sælges kunsthåndværk fra egen produktion!
  • Du skal være personligt til stede hele dagen! (Åbent for besøgende 10.30 – 16.00)
  • Der er kun én stand pr. kunsthåndværker!
  • Huset fordeler pladserne!
  • Huset skal have modtaget din ansøgning senest 1. maj 2019.
  • Du skal indsende maks. 3 billeder af dit kunsthåndværk i høj opløsning, samt 2 - 5 linjer om dig, din arbejdsproces og din virksomhed.
  • Ønsker du at donere et værk til eksponering af dig via konkurrence på Facebook, skal du uploade foto af værket, samt angive værdien heraf.
  • Ved tilmelding siger du samtidig ja til, at de indsendte billeder af dit kunsthåndværk, må bruges af Huset til markedsførning af Markedet. (- til hjemmeside, folder, flyer, m.m.).

Praktisk information vedr. ansøgning

Ansøgningsfrist

Du kan søge i tidsrummet 12. marts til 1. maj 2019

 

Svar på ansøgning 

Ca. 10 dage efter ansøgningsfristens udløb 1. maj, vil du modtage en mail med svar på om du er blevet tildelt en standplads.
ALLE ansøgere får svar, uanset om det er positivt eller negativt.

 

Delebod 

Nej, vi har desværre ikke deleboder. En stand er tiltænkt én Kunsthåndværker / Designer eller ét firma. Er I flere i jeres firma, så vær opmærksomme på at der er et maks. på 2 personer pr. stand.

 

Afbud 

Fristen for at melde afbud er senest 31. maj. Efter fristen er betaling af faktura bindende uanset om du kan deltage eller ej. Som udgangspunkt refunderes pengene for standen ikke. Bliver du forhindret i at deltage, kan du kontakte os. Vi vil undersøge om det er muligt at afsætte din stand til en anden ansøger. Er dette ikke muligt, kan du ikke få pengene tilbage, selvom du ikke deltager på markedet. 

 

Hvad koster en stand? 

En stand koster 525 kr. I prisen er der inkluderet bord og stol, et rundstykke til morgenmad i Husets Cafe, vegetarisk frokostplatte og kaffe / te på dagen.

 

For de udvalgte

- du modtager en mail med alt det praktiske omkring markedet og din standplads.

 

Adresse

HUSET – Hasserisgade 10 – 9000 Aalborg.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Husets Kreative Værksteder, Per Søndergård på tlf. 9982 4506 eller på mail til: kreativ@huset.dk

TILMELDING

Ansøg om stand KLIK HER