SØG MENU

UNDER MÅGERNE: GUIDING STAR ORCHESTRA + RAS MONEY + DJ: Raggatech Sound

Musik
Dato
fre 23. jun, 19.00
Dørene åbner og maden serveres fra 18.30
Sted
Huset i Hasserisgade / Udendørs koncert i Husets gårdhave
OBS! Musikken starter kl 19.00 / DJ & Bar i Husets koncertsal efter koncerterne
Entré
100 kr.
Entré + Vegansk fastfood
175 kr.

UNDER MÅGERNE

Sommeren nærmer sig stille og roligt, og i år rykker Huset ud i vores hyggelige gårdhave, når de lyse aftener melder deres ankomst!

Glæd dig til 4 koncerter i juni, hvor vi krydrer et dejligt musikprogram med vegansk mad fra Husets Café - og når koncerterne i gården slutter, rykker vi indenfor med DJs, øko bar og god stemning!

Guiding Star Orchestra

Guiding Star Orchestra er et elleve-mands roots reggae ensemble, der netop har udgivet deres nye LP "Communion". Deres musik er instrumentalt roots reggae med en tydelig dub-påvirkning, hvor de kraftfulde og meditative beats i bassen og trommerne blandes med melodiske linjer i hornene, understøttet af pulserende rytmer fra strengeinstrumenterne og keyboardet.

 

Alt sammen dubmixed live for at tage musikken til kosmiske højder. Deres første single "Upfull Melody" er blevet spillet af flere af de største europæiske soundsystems, heriblandt King Shiloh, Fatman Sound og Blackboard Jungle, dertil har den legendariske, engelske DJ David Rodigan gentagende gange spillet Guiding Star-tunes i sit radioprogram på BBC Radio 1Xtra. I 2022 genudgav kollektivet deres debutalbum "Natural Heights” som en dobbelt LP, der ligeledes har fået opmærksomhed i både danske og udenlandske reggaemiljøer. "Som lytter får man for alvor masseret både hjerte, krop og sind ved de næsten meditative og melodiøse instrumentalnumre, der resonerer som musikalske ekkoer fra en svunden tid i reggaehistorien" - Gaffa (5/6)

 

I sommeren 2021 udgav Guiding Star Orchestra deres to singler; Leaving Babylon og Planting Trees som begge to faldt i god jord hos blandt andet DR’s P8 Jazz, men også hos førnævnte DJ’s. Til maj 2023 udkommer deres længe ventede 2’er Communion!

 

Guiding Star Orchestra består af følgende musikere:

Morten McCoy (Bremer/McCoy) på keys

Zigge Kreutzmann (Wafande, Djämes Braun) på bas

Thomas Leholt (Roots Harmonics Band) på orgel

Steve Borth the 2nd (Chllngr) på sax

Sölvi Kolbeinsson på sax

Laurits Qwist Bilén på trombone

Malthe Kaptain på trompet

Endurance (Jah Viisdom/Ras Adam) på trommer

Tobias Elof på guitar og ‘ukulele

Jonas Yagoubi (Dub Healers) på percussion

Mikael "Flenseren" Flensborg (Hess is More, AV AV AV m.fl.) på dub-knapperne

RAS MONEY

(Beskrivelse kommer snart)

DJ: Raggatech Sound & Øko bar inde på Husets Spillested efter koncerterne

Raggatech er et Aalborgensisk reggae kollektiv, der startede med at spille reggae plader rundt omkring i byen tilbage i 2009.

I dag består raggatech af to Aalborg reggae generaler Thomas Irie og Mads Major, der begge har været med fra starten. Med stor respekt til og inspiration fra de lydsystemer der kom før og ren kærlighed til de nye, holder raggatech ild i bålet, traditionen og kulturen.

Dato
fre 23. jun, 19.00
Dørene åbner og maden serveres fra 18.30
Sted
Huset i Hasserisgade / Udendørs koncert i Husets gårdhave
OBS! Musikken starter kl 19.00 / DJ & Bar i Husets koncertsal efter koncerterne
Entré
100 kr.
Entré + Vegansk fastfood
175 kr.