SØG MENU

UDSKYDES: Husets Julemarked

Marked
Dato
søn 5. dec, 10.00
Sted
Huset i Hasserisgade

HUSETS JULEMARKED UDSKYDES OG BLIVER TIL ET FORÅRSMARKED!

Vi har i dag truffet den, lidt ærgerlige men nødvendige, beslutning, at vi ikke vil afholde vores Julemarked som ellers planlagt 5. December

Med de seneste ugers stigning i smittetilfælde, synes vi at et julemarked med flere hundrede mennesker i vores hyggelige hus, ville være at udfordre skæbnen og skubbe til smittespredningen i højere grad end vi kan stå inde for.

Vi vil gerne, at det altid er en tryg og sikker oplevelse at besøge vores hus og at både voksne og børn, vaccinerede og uvaccinerede kan være med.

Vi ved at vi i denne situation går længere end de gældende restriktioner foreskriver, men vi kender også vores hus godt nok til at vide hvor meget hundredvis af mennesker fylder herinde og hvilken mennesketrafik det skaber.

Vi håber på at se jer til en nyt og hyggeligt marked i det nye år, hvor der forhåbentligt er bedre styr på smittetallene igen.

Bemærk! Husets øvrige tilbud, koncerter, værksteder, udstillinger, caféer osv. påvirkes ikke af denne beslutning. I vores øvrige aktiviteter vurderer vi, at der er plads, mulighed for at tjekke coronapas og så lidt trafik rundt i Huset at alt kan fungere på forsvarlig vis

De bedste (coronafrie) julehilsner fra alle os i HUSET!

Dato
søn 5. dec, 10.00
Sted
Huset i Hasserisgade