SØG MENU

Solvej Nygaard Gregersen "How I look when I date ...and other stories."

Udstilling
Fernisering 3.2.19 12-14
Sted
Husets Galleri
Fri entré

Solvej Nygaard Gregersen "How I look when I date ...and other stories."

Solvej Nygaard Gregersen udstiller med illustration og animation. Hun er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2014 og arbejder som illustrator og grafiker på Danmarks Radios videnskabsredaktion i Aalborg. Solvej har også været illustrator på musikmagasinet Gaffa og optrådte i december som sanger og musiker på Aalborg Teaters arrangement til fordel for udsatte børn.

“Jeg er draget af det enkle, taktile og rå - og jeg har altid været fascineret af tegninger der har en umiddelbar fortælling. En kompleks pointe, gjort konkret og måske endda humoristisk eller poetisk. Mine værker er ofte inspireret af hvordan vi går og opfører os som mennesker. Noget vi gør, noget vi siger.
Som illustrator og grafiker arbejder jeg sammen medforfattere eller journalister, hvor ordene er et benspændjeg lægger fra land med. Her skal jeg fornemme stem-ningen i teksten og understøtte denne med visuelle greb, så indholdet formidles bedst muligt. Teksten er et virkeligt spændende anker undervejs i arbejdet, synes jeg.

Arbejdsprocessens udgangspunktet er som oftest en ret rå formgivning i blæk, tusch og blyant på papir. Nogen gange udført med værktøjer der slet ikke er *tiltænkt illustrationsarbejde. En vante som pensel, for eksempel. Det sætter noget fri i startfasen og giver kontrollen et spark. - Kontrollen som nogen gange kan være så pokkers besnærende. Efter den rå begyndelsebearbejdes og færdiggør jeg de fleste værker digitalt.”

I Husets Galleri glæder vi os til at en finurlig fantastisk illustrator slår sig løs på udstillingsline med både illustrationer og animation!

Velkommen!

instagram.com/I am Snyg

Fernisering 3.2.19 12-14
Sted
Husets Galleri
Fri entré