SØG MENU

Søren Krogh & Janus Bechmann

Brunchkoncert
Dato
søn 7. nov, 13.00
Brunch kl 11:00 -12:30
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren / Husets Café
Mad & Musik
190 kr
Nyd Husets vegetariske brunch før koncerten
Musik
95 kr

I halen på folkesangeren, troubadouren og historiefortælleren Søren Kroghs 9. cdudgivelse, ”Globus” i starten af 2018 udgav han i efteråret 18 sin første bog, ”Historier”.

Efter snart 25 år på den danske landeveje med mere end 2500 koncerter bag sig er Søren Kroghs varemærke efterhånden blevet en af musikbranchens bedste historiefortæller.

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh.

 

Ovenpå Corona-krisen udkommer der i 2021 et nyt album med Krogh, og han giver allerede nu en forsmag på sangene. ”Der kommer til stadighed flere sange om Vendsyssel fra min hånd. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er blevet sådan. Men det er jo på en eller anden måde dét, jeg kender bedst, og så falder det nok meget naturligt at skrive om det”, fortæller Krogh fra sit ”værksted” i Lønstrup.

 

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum straks kan genkende sig selv i. Ekstrabladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

 

Krogh modtog i øvrigt en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver og endnu en i 2016 som årets sanger

Dato
søn 7. nov, 13.00
Brunch kl 11:00 -12:30
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren / Husets Café
Mad & Musik
190 kr
Nyd Husets vegetariske brunch før koncerten
Musik
95 kr