SØG MENU

Simon Hölscher (Release) + Cactus

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Salen / 3'eren
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffét
95 kr.
(kl. 17.30 - 19.30)

Simon Hölscher

er en passioneret trommeslager og komponist fra Holland, der har boet i DK siden 2018. Dette har resulteret i albummet "Inner Home" som præsenteres til denne releasekoncert. Albummet er musiske postkort fra Aalborg, Amsterdam og fjerne steder på kloden og "Inner Home" må nærmest siges at være et af de mest internationale albums skabt i Aalborg til dato. Ligeledes består aftenens setup af fantastiske musikere fra DK, Letland, Tjekkiet og Holland.
 

Simon Hölschers lyd rummer hele paletten fra big band jazz til indie rock og pladen ligger ligeledes i et krydsfelt mellem et væld af genrer med nik til både moderne jazz, fusion, breakbeat og meget mere.


Jan Sedlák (bass); Casper Hejlesen (guitar); Edgars Cīrulis (piano, keys); Dan Hejslet (trumpet, flugelhorn); Simon Hölscher (drums, composition) + special guest.

Se mere her

Cactus

Cactus’ musik befinder sig imellem det skrøbelige og det stærke - det smukke og det voldsomme – kammermusik og grooves. Cactus er tæt på at være en dobbelttrio, med to basser og to saxer, og med denne samklang og spejling er det oplagt at også temaer spejles, vendes, vrides og udfordres. Bandet har med Maria Dybbroe i spidsen de seneste tre år fået bred opmærksomhed, fra bl.a. P8 Jazz, ved Vinterjazz, og ved jazzfestivalerne i København og Aarhus. Det er den akustiske lyd der er i fokus og lysten til eksperimentere og improvisere ind og ud af de ellers stramme kompositioner. Bandet udspringer fra Aarhus fra et udpræget bandmiljø på tværs af genrer hvor de kendes på kryds og tværs fra bands som ”Yune”, ”Køs”, ”The New Family”, ”Bear With Me”, ”Narcosatanicos”, ”Josiah Konder”, og ”I Just Came From the Moon”, som vandt Ung Jazz i 2016.

Se mere her

Cactus er:
Maria Dybbroe – altsax
Zeki Jindyl– altsax
Thorbjørn Kaas – cello, kontrabas,
Frederik Hagner – kontrabas
Tobias Andreassen – trommer

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Salen / 3'eren
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffét
95 kr.
(kl. 17.30 - 19.30)