SØG MENU
spoeket_i_koeket.foto

PULS: Spöket I Köket (DK/S)

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Arr. støttet af:
PULS - Nordisk Kulturfond

Svensk/dansk/belgiske Spöket i Köket et sandt overflødighedshorn af fyrig, fængende og formidabel folk!

Med en sindrig blanding af traditionelle folke-instrumenter som violin, fløjte, mandolin og harmonika, serveret på et sprødt leje af klaver, guitar og kontrabas, generøst krydret med saxofoner, trompet og trækbasun har dette ti mand høje orkester et helt unikt og powerfuldt udtryk, som bevæger sig i grænselandet mellem traditionel folkemusik og moderne bigbandmusik. Repertoiret er et smagfuldt opkog af ny og gammel vise- og spillemandsmusik fra både Sverige, Danmark, Norge, De Britiske Øer og ikke mindst fra Canadas provinser.


Udover en anseelig række spillesteder i Sverige og Danmark har bandet i løbet af de forgangne år bl.a. optrådt på Korrö Folkmusikfestival, Odense Jam Days, Godtfolk Festival på Fanø, Musik over Præstø Fjord samt Folk Spot Denmark på Tønder festivalen 2017.

Om sidstnævnte optræden skrev Bands of Tommorow:
 ★★★★☆ – “Musikken var solidt performet af alle musikerne på scenen. Hvad der virkelig var formidabelt ved koncerten var gruppens opbygninger af de forskellige kompositioner. Det startede stille ud med violin og guitar for derefter at inkorporere alle de mange instrumenter, inden det endte i en eksplosion af høj lyd. Og det var faktisk overraskende og forundrende, at klassiske og analogiske instrumenter kunne skabe en så høj (og god) lyd. Spöket i Köket er ikke bare et band. Det er et vaskeægte orkester.” – Kenneth Tygesen, Bands of Tommorow.

I foråret 2017 serverede Spöket sit første album “Den Nya Spisen”, og i 2019 er bandet atter pladeaktuelle med opfølgeren: “Château du Garage” der allerede spås til at blive en god årgang!

 

www.facebook.com/spoketikoket

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

puls_logo
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Arr. støttet af:
PULS - Nordisk Kulturfond