SØG MENU
ane_monsrud_foto
kolonien_foto
mirja_klippel_foto

PULS: Kolonien + Mirja Klippel + Ane Monsrud

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30
Arr. støttet af
PULS - Nordisk Kulturfond

Kolonien

er et ungt, udtryksfyldt folkpop-band fra Sverige, som med elementer fra reggae og firstemmig sang har skabt sit helt eget lydbillede. I Sverige har Kolonien vundet priser for sin originalitet og den fornyelse, bandet står for indenfor den stolte folk-tradition.
Bandet skaber en særlig magi til deres koncerter, og deres kærlighed til musikken og positive livssyn er i den grad smittende. Kolonien rører et eller andet i publikum og de går rent hjem ved både unge og gamle. Virkelig smukt og fint. Ikke ualmindeligt, at publikum bliver meget berørte af det! Det går rent ind ved unge og gamle!


www.facebook.com/Kolonien

Mirja Klippel

er en finsk singer-songwriter, som forener vildskab, poesi og melankoli i smuk og intensiv musik. Hun har spillet sin egen musik aktivt siden 2013 og turneret i ind- og udland, bl.a. på festivalerne Arctic Sounds Festival (Grønland), Kaustinen Folk Musik Festival (Finland), Nordklang Festival (Schweiz), Women in (E)motion Festival (Tyskland) og UHØRT Festival (Danmark), samt turneret i Danmark, på Færøerne, i Finland, Holland, Rusland, Poland og Tyskland. I 2016 udgav hun debut EP’en ’Lift Your Lion’, som førte til en Danish Music Award til Mirja Klippel som “Årets Sangskriver” ved DMA Folk, samt til nominering som “Årets Talent”.

 

Klippel er aktuel med hendes første fuldlængde album, ’River of Silver’, som kom ud i Oktober 2018 og som er blevet modtaget med storm både i Danmark og internationelt. Hun har en uddannelsesmæssig baggrund fra konservatorier i Finland, Sverige og Danmark og er - og har - også været involveret i adskillige bands, bl.a. I Think You’re Awesome, ISSA Band, Duo Kämmi mv.

 

www.facebook.com/mirjaklippel

Ane Monsrud

Norske Ane Monsrud er snart EP aktuel med “Mysterious Connections”. Musikken er alternativ nordisk popmusik og lydbilledet er en kontrastfuld blanding af organisk og elektronisk lyd. Ane inviterer med sit stærke lyriske univers, lytteren ind i alt fra hverdagens tankemylder til filosofiske og eksistentielle spørgsmål. Lyrikken komplimenteres af en intim lydmur med produceren Torben Jensen bag laptoppen.

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

puls_logo
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30
Arr. støttet af
PULS - Nordisk Kulturfond