SØG MENU

NY DATO: KEMACA KINETIC

Koncert
Dato
tor 19. aug, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
95 kr

BEMÆRK:

Denne koncert bliver flyttet da det på grund af nedlukningen af Budolfi Sogn ikke er muligt at afholde på denne dato. Vi samarbejder i skrivende stund med musikerne om at finde en ny dato.


KEMACA KINETIC

I løbet af de sidste ti år har bassisten og komponisten Kenneth Dahl Knudsen spillet på scener på næsten alle klodens kontinenter - med musikere fra hele verden. Han har udforsket lyde fra store ensembler, både fra bigbands, traditionel musik og klassisk musik. Så hvorfor starte et nyt band - en trio?

 

Som musikforsker ved Det Kongelige Musikkonservatorium har Knudsen viet de sidste fire år til at studere grænselandet mellem gammel folkemusik og moderne matematik. Inden for disse musikalske gletsjere findes en vej til at udvikle jazzens sprog.

 

Men en ting er forskning og teori om musikalsk DNA - en anden er at få den musikalske mammut til at leve - brølende og vildt. Netop derfor har Kenneth Dahl Knudsen valgt at slå pjalterne sammen med de to unge vidunderbørn fra den danske jazzscene: hiphop-trommemaskinen Matias Fischer og guitarfænomet Casper Hejlesen. Bandet er organisk, nysgerrigt, rocket, beskidt og umiddelbart, og har skabt et unikt lydunivers, der vokser for hver koncert de spiller.

 

Og dermed har de kun brug for en sidste komponent,- DIG, lytteren! Vil du med på rejsen, når KEMACA KINETIC udforsker rytmens grænseland?

Dato
tor 19. aug, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
95 kr