SØG MENU

Mutation Week

Event
Dato
fre 19. aug, 15.00
Mere info følger..
Sted
Huset i Hasserisgade

MUTATION WEEK ønsker at skabe rum for ny kunstneriske virke, og én gang om året udfordre og sprænge rammer for, hvad der skabes og arbejdes med i Aalborg.

 

MUTATION WEEK ønsker at få unge kunstnere til at tænke i nye baner og komme med nye løsninger på kunstneriske udfordringer.

 

MUTATION WEEK afvikles i 2022 på Huset i Hasserisgade.

 

MUTATION WEEK er festival uden headliners, men programmet skabes løbende af vækstlagskunstnere som deltager på festivalen.

 

MUTATION WEEK er støttet af Aalborg Kommune og Kulturkanten.
-
UD AF OSTEKLOKKEN
Efter coronas osteklokketilstand har vi brug for at komme ud af vores eget ekkokammer og se os selv og hinanden som en del af et fællesskab, der kan skabe i flok.

De mange nedlukninger har skabt en prop i den talentudvikling, som normalt finder sted ved, at nye eller nyetablerede kunstnere får adgang til landets scener og platforme.
-
KOM PÅ HUSET FREDAG D. 19 AUGUST
Du skal opleve kunstnere, som træder ud af deres vante rammer og blander blod med andre kunstnere, som de ellers ikke ville kunne opleves med.
Hvad sker der, når de balancerer ved kanten af det ukendte med bind for øjnene, og det eneste, de har at klynge sig til, er deres kunstneriske talenter og færdigheder?

Dato
fre 19. aug, 15.00
Mere info følger..
Sted
Huset i Hasserisgade