SØG MENU

Meutiviti: Impro Fauna

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
137 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
42 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

Impro Fauna er et musikalsk bæredygtighedsprojekt, der har som mål at frede dansk skov, og der er i den forbindelse indgået et samarbejde med den danske naturfond!


Selve arrangementerne skal foregå så bæredygtigt som muligt, og vil derfor foregå akustisk, så at der ikke vil blive så lidt elektricitet som omstændighederne tillader. Der vil desuden være sparsom belysning.

Der vil ikke blive trykt unødigt papirmateriale i forbindelse med arrangementerne.

Impro Fauna er en del af Meutivitis "hverdagskoncerter". Mautiviti har de sidste 9 år afholdt en årlig festival i uge 33, med fokus på musik der bryder grænser. Dette har nu udviklet sig til at skulle foregå månedligt og med bæredygtighed som fokus. Der er kontakt til forskellige lokale spillesteder, og selve det land vi vil rejse skov på, ligger også i Nordjylland.


Skovrejsning er naturligvis symbolsk i det store hele, men skal være med til at skabe fokus på bæredygtighed og klimabevisthed. Der vil blive indført andre tiltag der skal være på linje med dette.

Hver koncert vil være unik i den forstand at musik er improviseret, og musikerne er på rotation. Det vil derfor aldrig være den samme koncert man overværer.

 

Selve arrangementet vil foregå så bæredygtigt som situationen tillader det. Dermed forstået at der bliver sparet på scenelys, lydanlæg og andre elektriske apparater. Dette vil naturligvis blive gjort så at, det vil være muligt at inkludere nogle af de elektroniske lydkunstnere og musikere som Nordjylland huser.

Der vil desuden kvitteres med ekstra skov ved fremvisning af cykelhjelm. Der skal opfordres til at tage cykel (Eller offentlig transport) og lade bilen stå

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
137 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
42 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis