SØG MENU

Mads Hansens Kapel

Koncert
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Musik
65 kr

MADS HANSENS KAPEL

Mads Hansens Kapel mødtes første gang i 2015 med ét mål for øje: At erobre verden. Siden begyndelsen har ensemblet spillet med en sådan vildskab, autoritet og engagement at dørene hurtigt er sprunget af hængslerne på de danske og udenlandske scener. Mads Hansens Kapel spiller dansk instrumentalmusik for
både fødder og hjerte, hvad end det er på dansegulvene eller i koncertsalene, og har med lidenskab, nerve og en særlig humor formidlet den gamle musik på tværs af grænser og generationer.

 

På deres mange rejser i ind- og udland, bl.a. Sverige, Finland, Estland, Tyskland, England og Schweiz, har Mads Hansens Kapel skabt sig et navn forbundet med kraft og fandenivoldskhed - altid med fest i kølvandet!

I 2019 blev ensemblet nomineret til en Danish Music Awards Folk i kategorien ‘traditionsprisen’ og vandt samme år genreorganisationen Tempis OO-award 2019 på Tønder Festival.

 

Mads Hansens Kapel udmærker sig ikke blot ved koncertvirksomhed, men skiller sig ud som et af de mest bemærkelsværdige og velrenomerede danseorkestre i deres tid. Med deres utrættelige energi underholder de ikke blot på festivaller og dansehaller, men formidler også dansen i tæt samarbejde med diverse skoler og uddannelsesinstitutioner.

 

Mads Hansens Kapel er:


Jonas Clausen - Violin
Martin Lorenzen - Klarinet
Sebastian Larsen - Guitar
Julian Jørgensen - Klaver
Emil Nielsen - Bas

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Musik
65 kr