SØG MENU
Huset Hasserisgade fordør

Inner Delicates - BOEL & KRISTOFFERSEN

Udstilling
Dato
tor 8. sep, 12.00
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren / TILGANG

Boel & Kristoffersen

Hvilken farve har sårbarhed?

Med dette som arbejdstitel vil de to kunstnere Mette Boel og Sarah Kristoffersen undersøge deres forhold til sårbarhed og skrøbelighed på baggrund af deres individuelle praksis, samt i et fælles udtryk i form af et colaberativt værk. Publikum vil i løbet af udstillingsperioden blive inviteret med til en workshop, der vil give mulighed for en undersøgelse af publikums eget forhold til sårbarhed via farver og former, der er skabt i forbindelse med udstillingen.


Mette Boel

Mette’s praksis tager udgangspunkt i vores samtid, og de påvirkninger der former os i en konstant omskiftelig verden. I en dialog med stedet og konteksten skaber Mette stedspecifikke værker, der rummer et spændingsfelt mellem vores naturlige tilstand og de teknologiske ydre påvirkninger vores samtid indeholder. Mette undersøger kontemporære tilstande med det iboende paradoks i menneskets søgen efter og udforskning af autentiske naturlige tilstande i en verden der hovedsageligt drives a moderne teknologiske virkemidler. Mette gør brug af både et digitalt og fysisk visuelt sprog, der undersøger kropslige oplevelser i mødet med teknologien på baggrund af egne oplevelser med fertilitetsbehandling, hvor kroppens naturlige udgangspunkt påvirkes af moderne teknologi og videnskab.


Sarah Kristoffersen

Sarah’s praksis er en fænomenologisk undersøgelse af den indre psykologiske verden gennem kroppen og dennes forhold til naturen. Dette sker på baggrund af farver Sarah selv skaber af planter, der placeres på håndlavet papir, der skaber Rorschach-agtige intuitive former i dialogen mellem krop og papir. Disse undersøgelser sker på baggrund af Sarah’s baggrund i teatret og en dermed perfomativ tilgang, hvor kroppen er centrum for dialogen mellem den fysiske og åndelige verden med inspiration fra originale naturfolk og deres forhold til naturen personificeret i shamanen som karakter. Sarah benytter i sit arbejde og udtryk sig af sit eget forhold til hendes diagnose som unipolar, og er interesseret i sammenhængen mellem krop, ånd og natur, og hvorvidt det kan have indflydelse på vores mentale helbred.

Dato
tor 8. sep, 12.00
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren / TILGANG