SØG MENU

Handmade Music

Ud af Huset
Sted
I omegnen af Lønstrup..
Se de enkelte datoer for adresse

Handmade Music 

 

Med et miljø og omgivelser fuld af enestående natur, kunsthåndværkere og kreative mennesker er Lønstrup egnen en kulturel perle på Vestkysten. 

 

Handmade Music er et nyt tiltag, der ønsker udbrede en ny koncertform og aktivere området i og omkring Lønstrup. Vores mål er, at skabe interaktive og relationsskabende koncertoplevelser, som åbner op for fællesskaber, samarbejder med lokale kræfter og, ikke mindst, en anden måde at få en musikalsk oplevelse på.

 

Koncerterne afholdes på fire forskellige venues på egnen i og omkring Lønstrup og i Aalborg.

 

Fredag den 3. juni kl. 16 - 17.30

Villerup Hovedgård (Pilebyg A/S)

Villerupvej 78 , 9800 Hjørring

 

Lørdag den 4. juni kl. 20 - 21.30

Glasgården

Lyngbyvej 223, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

 

Søndag den 5. juni kl. 15 - 16.30

Strandfogedgården

Langelinje 2, 9480 Løkken

 

Mandag den 6. juni kl. 20 - 22.00 

Huset Hasserisgade

Hasserisgade 10, 9000 Aalborg

 

Éntre er frivillig, og du er velkommen til at støtte projektet, hvis du har kroner i lommen. Hvis ikke, kom med dit gode humør. Tilmelding ikke nødvendig.

 

OM ENSEMBLET

De to lokale musikere er violinist og sanger Liv Vester Larsen og jazz guitarist Jens Fisker som akkompagneres af saxofonist Andreas Bøttiger, kontrabassist Mariusz Prasniewski og trommeslager Daniel Sommer. 

 

De vil sammen udfolde

de lokale musikalske rødder og forsøge at skabe en ny lyd ved at fusionere jazz, folkemusik, improvisation, visetradition og inspiration fra egnens smukke natur. 

 

Koncerterne er venligt støttet økonomisk af Huset Hasserisgade. Og vi er blevet taget flot imod af alle de lokale aktører. TAK!

Sted
I omegnen af Lønstrup..
Se de enkelte datoer for adresse