SØG MENU

Emil de Waal+Gustaf Ljunggren - feat. Elith ”Nulle” Nykjær

Koncert
Dato
søn 5. sep, 13.00
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren - Husets Cafe
Mad & Musik
190 kr
Nyd Husets vegetariske brunch før koncerten
Musik
95 kr

DMA for Årets Danske Jazzudgivelse!

 

En musikalsk kvartetkonstellation på tværs af musikalske genrer og generationer har set dagens lys og deres debutalbum vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013.
Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival 2011 og det blev en skøn rejse i musik - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Hans Henrik Ley, Sidney Bechet, Aske Bentzon, Fuzzy, Simon and Garfunkel, Chopin og alt, hvad hjertet kan begære - som medlemmerne bare må tage igen og igen.

 

Nulle er en legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksfulde og swingende spil. Nulle har spillet verden tynd de sidste 50 år bl. a. med sit Verdensorkester og indtaget stuerne i diverse tv-programmer i samarbejde med Poul Nesgaard igennem årene.

 

Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte "Bagdad Dagblad". Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre

 

Gustaf Ljunggren er – ud over at være den tavse svenske kapelmester fra Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen – en fuldstændig fabelagtig musiker, som faktisk kan spille på stort set alle instrumenter. Altid en overraskelse at lytte på.

Dato
søn 5. sep, 13.00
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren - Husets Cafe
Mad & Musik
190 kr
Nyd Husets vegetariske brunch før koncerten
Musik
95 kr