SØG MENU

EKSTRA KONCERT! Katrine Schmidt - Pladerelease

Musik
Dør åbnes kl. 19.00
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
95 kr

Katrine Schmidt - Pladerelease

BEMÆRK: Døre 19:00 - Koncertstart 19:30

Siden 2012 har Katrine Schmidt været en aktiv del af den danske folk- og roots scene, medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver. I marts 2021 udgav hun hendes debutalbum – Laying My Burdens Down.

At være menneske i sine følelsers vold… Netop dette er centralt i Katrines liv, såvel som musikken. Katrine kommer ud af et miljø og en opvækst som har været fyldt med kraftige inspirationer fra de traditionelle amerikanske genrer. Især de mandlige bariton stemmer inden for country, folk, jazz og roots-musik har været en røst som den 29-årige sanger har kunne spejle sig i.

Alle sangene på albummet er meget personlige og ærlige, og indeholder emner så som længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed – om at være menneske på godt og ondt.

 

 

Sammen med sit band glæder hun sig nu til at Covid19 fortager sig, så hun kan komme ud på de danske scener og præsentere sine sange og sit bud på country music.

 

 

Lineup på Huset, 3/6:

Katrine Schmidt: Vokal
Johannes Aaen Jensen: Klaver, orgel, kor
Mikkel Bøggild: Guitar, kor
Thyge van Dassen: Violin
Mark Kühn: Kontrabas
Jonas Kardyb: Trommer

 

 

Gaffa: "Albummet som helhed er vellykket, så absolut gedigent og smukt. Derfor ønsker jeg kun for Katrine Schmidt, at hun nu – efter Corona-nedlukningen – kan komme ud på vejene, ud til festivalerne for der at bidrage med sit talent og sin varme vokal. For både som sangskriver og sanger har hun noget at byde på!"

 

 

Nordjyske: "Det er en udsøgt fornøjelse at lytte til et album, der bare er håndspillet fra ende til anden. Hvor hvert enkelt instrument er nøje afpasset med de øvrige og får den plads, det har brug for og fortjener."

Dør åbnes kl. 19.00
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
95 kr