SØG MENU
sunx_foto
collider_foto

Collider + Sunx

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Collider

Hvordan omsætter du 1000 ideer i én sang og får hele pivetøjet til at fremstå sammenhængende på samme tid? Stil det spørgsmål til Collider – for de formår på nærmest magisk vis at gøre det. Collider er en ung dansk kvartet, der elsker støjen og drømmene fra den indadvendte genre, vi kender som shoegazer. Indsæt koryfæer som My Bloody Valentine, Swervedriver, Ride og Slowdive og alle deres effektpedaler, forvrængninger, rumklangsindsvøbte snurrende guitarer og slørede stemninger.
Collider er en fornyer af dette udtryk, og i stedet for blot at stirre ned på deres sko ser de ind i fremtiden. De omformer og genopbygger efter forgodtbefindende (og de tilføjer tilmed lidt tværfløjte!). Resultatet er debutalbummet -><- (ja, det er titlen), som udkom tidligt i 2019 på det lydeventyrske Escho-label. Ni sange stopfyldt med ideer.

www.facebook.com/collidershows

 

Sunx

er navnet på et nyt soloprojekt af Treefight For Sunlight-forsanger Morten Winther Nielsen.
Morten Winther Nielsen fik for nyligt tildelt prisen for “Årets Sang” sammen med sangerinden Jada ved de danske musikkritikeres pris Steppeulven. Dette var for sin rolle som co-writer på Jadas sang “Keep Cool”.
Som medlem af Treefight For Sunlight har Mortens sange desuden haft et stort liv udenfor Danmarks grænser - især i forbindelse med bandets debutalbum fra 2010, der udkom på Tambourhinoceros og Bella Union.
Samtlige af Sunx’ sange har et personligt udgangspunkt og springer derfor ud af Mortens eget liv. Debutsinglen “Dude” er den første i rækken af flere personlige fortællinger, der vil udkomme i 2019.

www.facebook.com/sunxcph

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30