SØG MENU

Charlotte-Amalie

Musik
Dato
lør 16. nov, 20.00
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr.

Charlotte-Amalie annoncerer debutalbum "Opbrud" med efterårsturné

 

Den dansksprogede kunstner Charlotte-Amalie er klar med sit længe ventede cinematiske debutalbum "Opbrud," og drager til november ud på en efterårsturné, hvor hun vil fremføre albummet i sin fulde længde med sit live-band i ryggen.

Charlotte-Amalies musik er kendt for sin cinematiske pop-lyd, og albummet markerer en musikalske rejse, hvor hun inviterer lytteren ind i et filmisk klaverunivers fyldt med stærke følelser og dybt personlige fortællinger. Gennem albummets i alt 10 sange, skildrer "Opbrud" en konstant kamp mellem forståelse og accept af sig selv i mødet med livets prøvelser. Trods de mørke øjeblikke, skinner tråden af håb og optimisme klart igennem og inviterer lytteren med på en følelsesmæssig udflugt, der både udforsker og udfordrer.

"Albummet er en rå og ærlig fortælling om livets op- og nedture, og de erkendelser og værdier, man lærer i takt med at blive ældre og lære sig selv at kende. Det er et opbrud med det gamle, og en beskrivelse af processen i at skabe et nyt udgangspunkt. Teksterne bevæger sig fra selviagttagelse og selvindsigt til optimisme og håb, og omfavner både de lyse og mørke sider af tilværelsen, hvor lyset får sin betydning fra mørket," fortæller Charlotte-Amalie

Efter at have givet smagsprøver på albummet som support for bl.a. Søren Huss og Rigmor, er den spirende sangskriver nu klar til at præsentere "Opbrud" i intime rammer på Huset i Hasserisgade.

 

Lyt: Morgensol (udgives på Sorte Plader d. 7. juni)

Dato
lør 16. nov, 20.00
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr.