SØG MENU

ARCTIC BORDER feat. Women in Jazz

Koncert
Dato
lør 12. feb, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr

Arctic BordeR

Feat. Alberte Svenningsen (DK) / Susanna Risberg (SE) / Laura Zösgh (IT)

 

Arctic Border inviterer til releasekoncert på deres nye EP! Til denne anledning har den unge klavertrio allieret sig med tre fantastiske solister. Med dem vil de udforske at improvisere til en kunstfilm, som er skabt af Niklas Emborg Gjersøe ud fra danske morgenlandskaber. Udgangspunktet er at udforske grænselandet mellem moderne jazz, fri improvisation og klassisk tonesprog, derfor vil de også have kompositioner fra deres nye EP med til koncerterne. Med afsæt i de simple men stærke melodier og stemninger improviseres der i nu’et, og hver koncert bliver derfor en unik oplevelse.

Den nye EP, Quarter of a Morning Hour, er et stilbillede af et roligt men intenst øjeblik lige omkring daggry. Nattens mareridt og drømme er ovre, men forude venter den nye dag, som ingen kender, førend solen igen går ned. Al denne spænding er tilstede i dén stille stund når solens første lys stråler frem. EP’en udkommer den 11. februar 2022.

Koncerten vil blive afholdt som en filmkoncert, hvor Niklas vil skabe en kunstfilm ud fra netop dette moment, som foregår hver eneste morgen.

 

Enrico Salvatucci – Piano

Niklas Emborg Gjersøe – Bas

Hans Kristian Knold – Trommer

Alberte Svenningsen – Saxofoner

Susanna Risberg – Guitar

Laura Zösgh – Vocal

Dato
lør 12. feb, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr