SØG MENU
marie

Vessel + Marie-Louise Munck

Koncert
Dørene åbner kl. 20:00
Sted
HYBRID - Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffét & Musik
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét kl. 17.30-19.30

Vessel

Anders Mathiasen er under sit alias Vessel klar til at vise nye sider af sit guitarbårede, klangfulde folkunivers. Vessels fjerde album Nyt Alfabet er indspillet på fire septemberdage i et kolonihavehus sammen med guitarist Rolf Hansen, hvor de to guitarister har skabt et varmt og nærværende album. LIVE fortsætter det legende og subtile samspil mellem Mathiasens karakteristisk nedstemte spanske guitar og Rolf Hansens lige så karakteristiske 50er Gibson, og hvori Mathiasens stemme stilfærdigt duver med sine denne gang danske tekster. Det er første gang at Anders Mathiasen, der tidligere dannede par med Jacob Bellens i Murder, udgiver sange på dansk.

Se Vessels facebookside her
 

Marie-Louise Munck

Marie-Louise Munck fortsætter det skønhedssøgende fra sin debut The Birds Fly Up på sit andet album Moon Dogs, hvor en mere uundgrundelig tone slåes an. “Min intention har været, at
behandle de mest dramatiske fortællinger, på en så afdæmpet måde som muligt” fortæller Marie-Louise Munck der LIVE sidder ved klaveret, og med lige dele styrke og sårbarhed, synger sine sange. Hendes optræden er bygget op omkring et lavmælt og intenst udtryk, hvor søster Camilla Munck bidrager med sin udtryksfulde stemme og en Korg, som veksler fra det glasklare til det distortede, og hvor guitarist Stephan Sieben fuldender lydbilledet med et nærvær og dynamisk spil der favner både det abstrakte og det melodiske, det tyste og det ekspressive.

 Se Marie-Louise Munck  facebookside her

Dørene åbner kl. 20:00
Sted
HYBRID - Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffét & Musik
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét kl. 17.30-19.30