SØG MENU

Susanne Ahrenkiel

Udstilling
Sted
Husets Galleri
Sø. 7. - on. 31. okt. 2018
Fernisering
søndag 7.10. kl. 12

Susanne Ahrenkiel er maler, skulptør og kunstformidler, og det er med stolthed at vi præsenterer en udstilling af den alsidige kunstner. Hun har sit eget fabulerende billedunivers med klare farver og figurer, der kan give mindelser om både Carl-Henning Pedersen og Marc Chagall men har sin kvindelige stemme. Om tilblivelsen siger Susanne selv:
”Mine malerier er en visuel tankeproces – fra det umiddelbare til det komplekse via linjen, fladen, teksturen og det bevidste farvevalg. De er spontanitet i en kontrolleret verden. Modstand på forventninger. Fabulering over menneskelighed med skæve vinkler. Bevidstheden maler ubevidst. Er min virkelighed, hvad du ser? Er det du ser en virkelighed, du ikke vidste fandtes, men genkender? Et indre løssluppent tankespil, hvor alt har en mening.”

“Susanne Ahrenkiels værker handler ikke nær så meget om en ydre rejse som om en indre spirituel rejse fuld af indre farver og indremotiver og symboler. For så vidt er hendes kunst ... en visuel sjæle-dagbog, men hun formår at hæve det op over det private og føre det ind i det personlige (som er noget andet) og dermed også universelle. Hendes værker er animistiske og lokker beskueren indad, ind i sig selv, hvor det myldrer med alt muligt ... man bliver glad af at se den får lyst til at rejse i sig selv og se hvad man kan finde. Og det er inspirerende! ”Kunstavisen 03 18.

Sted
Husets Galleri
Sø. 7. - on. 31. okt. 2018
Fernisering
søndag 7.10. kl. 12