SØG MENU

Stephen Freiheit FLOWERS IN MY BRAIN - 40 års Jubilæumsudstilling

Udstilling
Sted
Husets Galleri
Fri entré

Stephen Freiheit "FLOWERS IN MY BRAIN"

- fotografi, kobberpladetryk, 
ætsninger, maleri og tegning.

 
Stephen Freiheit har portrætteret en lang række af kunstneriske og kulturelle ikoner og rollemodeller som f.eks. Dalai Lama og Yoko Ono, og mange forskellige internationale og danske skuespillere og musikere. Han har arbejdet med projekter for Udenrigsministeriet og NGO’er som Røde Kors, Amnesty International, Unicef, Folkekirkens Nødhjælp.
Stephen Freiheits arbejde som fotograf og filmmager strækker sig over det meste af verden i lande som Nepal, Burma, Bangladesh, Pakistan, Egypten, Jordan, Zambia, Uganda, USA, Spainien, Tyskland, Storbritannien og SydKorea.


Stephen Freiheit er uddannet i internationalt fotografi i Prag og hans billeder har været publiceret i Berlingske Tidende, Politiken, JyllandsPosten og en lang række ugeblade og månedsmagasiner. 
Senest har Downbeat USA, Jazzwise UK, The Guardian UK, Jazz Critique, Magazine Japan, Myanmar Times, Republica Nepal, International Herald Tribune UK, Harpers Bazaar FR, Cinemanía ES m.fl. publiceret Stephen Freiheits portrætter.

 

Det er med stolthed og glæde at Husets Galleri byder indenfor til udstillingen med en stor fotograf og billedkunstner der ovenikøbet er vokset op i Aalborg.

Fernisering fre. 25.5. kl. 17.30 - 19.30 i forbindelse med Husets 40 års jubilæum.

Sted
Husets Galleri
Fri entré