SØG MENU
semesterkoncert_foto1
semesterkoncert_foto2
winther_john_foto

Semesterkoncert - Sammenspilshold fra Det Jyske Musikkonservatorium

Koncert
Dør åbnes kl. 19:30
Sted
Hybrid / 3eren / Salen

Semesterkoncert - Sammenspilshold fra Det Jyske Musikkonservatorium

Denne aften kommer to sammenspilshold fra 4. semester på Konservatoriet i Aalborg forbi, for at give en smagsprøve på deres arbejde med forskellige former for musik.
Sammenspilsholdene har været ledet af underviserne Kajsa Vala og Jens Christian Kwella, der begge har været med til at udforme de to sammenspilholds lyd og repertoire.

 

Kajsa Valas Sammenspilshold

har det sidste halve års tid, arbejdet med dynamik, sparsommelighed og sjæl, i et Americana/Folk baseret univers.
Igennem covers, fra kunstnere som Robert Plant og Allison Krauss, har holdet udforsket konceptet ”Play something, or say something”, for bedst muligt at kunne udtrykke, hvad musikken siger, fremfor hvad de udøvende musikere lige føler for at sige i øjeblikket. Men samtidig forsøges der også, at skabe et unikt præg, som er sammensmeltningen mellem musikken, og de musikere der udfører den.
Man kan hurtigt lade sig snyde, af ting der er simple at udføre. Det svære er at udføre det simple på bedst mulig vis, og det er lige netop det, som Kajsa Valas Sammenspilshold eksperimenterer med.
KAJSA VALA
Kajsa Vala er en tekstforfatter, en vokalist og en guitarist, der  mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. halvt danske halvt islandske Kajsas egen musik, har rødderne plantet solidt i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske  musiktradition.


Kwellas Ensemble

Instrumentalt sammenspilshold vil denne aften blandt andet fremføre originale jazzkompositioner af holdets underviser, Kwella. Arrangementerne byder på en bred stilistisk vifte fra rolige ballader til hæsblæsende fraser og rytmik.
Jens Christian Kwella
Guitarist, komponist og arrangør i egne grupper og guitarist med en lang række danske og udenlandske bands og solister Heriblandt Aarhus Jazz Orchestra, Palle Mikkelborg, Uffe Steen, Jesper Løvdal, John Stowell (US), Ulf Bandgren (S), Gimo Mendes (MZ), Thomas Fryland, Michael Bladt, Jacob Venndt, Gregory Boyd (USA), Mageshen Naido (SA) og været backing for blandt andre Lis Sørensen, Søs Fenger, Daimi, Master Fatman, Bobo Moreno, Stig Rossen og Dicte.

 

Marcus Winther-Johns Master Sammenspilshold

Her præsenteres en række nykomponerede numre som eleverne har skrevet og arrangeret i efterårssemesteret. Stilen er pop med referencer til singer/songwriter, R&B og soul.
Marcus Winther-John
er en af Danmarks mest succesfulde sangskrivere og har skrevet sange for bl.a. Mads Langer, Tim Christensen, Christopher, Barbara Moleko og Sys Bjerre. Marcus har i undervisningen virket som mentor på elevernes sangskrivning og kompositioner.

 

Husets Cafe tilbyder lækker vegetarbuffet kl. 17.30 - ca. 19.30

Dør åbnes kl. 19:30
Sted
Hybrid / 3eren / Salen