SØG MENU

Roadkills ´n Gasoline - udstilling af Sofie Tone

Udstilling
Dato
søn 5. maj, 12.00 til tir 28. maj, 22.00
Fernisering søndag 5.5.19 12-14
Sted
Husets Galleri
Fri entré

Vi har i maj givet Sofie Tone råderet over galleriet og glæder os til at se hvad det munder ud i. Tone er først og fremmest kendt som elektronisk musiker men har også lavet udstillinger i bla. Utzon Centret sammen med Mogens Otto Nielsen og på Kunsten i Aalborg. Nu arbejder hun som underviser på Vrå Højskole.

Tone fortæller om udstillingen Roadkills n’ Gasoline:
“Så længe jeg får lov til at betragte verden, bearbejde det igennem forskelligematerialer og udtryk, så er der ro til resten af hverdagen. Om det er musik,installationskunst, tegninger, malerier, skulpturer som er grimt, pænt, korrekteller ej, så flyder det ud af mig. Holder jeg det inden falder min kurs og jegbliver meget billig, måske går jeg endda helt fallit. Broke as an roadkilled reindeer.
Temaerne for udstillingen er Roadkills n' Gasoline og andre kollager med tekstbobler der fortæller en anden historie end hvad tegningen viser. Måske vil der også være et madtema, men det må du komme og se til ferniseringen. Kollagerne er et mix af udklip, tegninger, real objekter m.m. der tilsidst bliver til fotografier.
Tankerne bag Roadkills n´ Gasoline er baseret på mit vidne til at jeg hver dagtil og fra arbejde kører forbi det ene døde påkørte dyr efter det andet. Min bil gasser sig afsted på benzin og biler kører dyrerne ned. Så ligger de der, fordi vi skal jo derudaf."
 

Velkommen til fernisering på udstillingen Roadkills ´n Gasoline søndag 5.5. 2019 kl. 12-14.


>tonefromdenmark.dk/

Dato
søn 5. maj, 12.00 til tir 28. maj, 22.00
Fernisering søndag 5.5.19 12-14
Sted
Husets Galleri
Fri entré