SØG MENU
rasmus_matthiesen
mellemblond_foto

Rasmus Matthiesen m. band + Mellemblond

Koncert
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Døren åbnes kl. 20:00
Buffet og Entre
120 kr. / kun forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

Den traditionsrige danske rockpoesi tilbage!

Matthiesens debutalbum "Alt Godt" udkom i efteråret 2017 og indeholdt balladerne "Som Kærester Gør" og "Frie Valg" som modtog opmærksomhed fra danske radiokanaler som P4.

Siden udgivelsen, har han spillet koncerter over det meste af landet og på flere af de større danske festivaller. Blandt andet en meget velanmeldt koncert på sidste års SMUKFEST.
Med den nye single Casablanca Hotel bevæger Matthiesen sig nu væk fra den akustiske danske folkemusik og over i en tobaksduftende countryrock, der gynger som en sammenbidt og nutidig hybrid af Kevin Morby og C.V. Jørgensen.

 

"Til oktober udkommer opfølgeren til min debutplade, som præsenterer en mere moden og rocket lyd end tidligere. Mit band og jeg glæder os til at komme på landevejen igen og
spille vores nye sange for jer. Vi lover det bliver mørkere, tungere og mere tobaksduftende."

Rasmus

MELLEMBLOND

Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under navnet Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer, topplaceringer på mediernes årslister, airplay og anmelderros for både musikken og teksterne. Der er bred enighed blandt landets toneangivende sangskrivere om, at Mellemblond kan noget særligt – og nu er der et nyt album på vej!

Med afsæt i skitser og arrangementer fra hjemmestudiet er pladens sange produceret og mikset af Mads Brinch og Kristoffer Munck Mortensen, der fortsætter samarbejdet fra de sidste to Mellemblondplader. Guldlokzonen udkommer 4. maj som streaming, download og i en luksus vinyludgave på det københavnske label Møs Møs. Guldlokzonen er et udtryk lånt fra astronomien, der betegner den ideelle afstand mellem en stjerne og en planet for, at liv kan opstå på planeten.

Kristoffer siger selv om pladen: “Jeg tog et spring ud i at indspille og producere selv på et lille studie set-up jeg både kunne bruge hjemme og ude. Det ændrede musikken og teksterne markant. Jeg vil kalde det en popplade, fordi den ublu trækker på referencer fra alle mulige genrer. Den røde tråd bliver så istedet vokalen og tekstuniverset. Jeg siger tingene mere ligeud denne gang og er nok landet et sted mellem Seebach og CV i omgangen med sproget. Der er en del ømme kærlighedssange på pladen og en form for romantik, hvor både den lyse og den mørke præger teksterne.

I januar udkom førstesinglen, Elsk og bliv elsket, der hurtigt fandt vej til P6's playlister og Oplyst af begær, der udkom fredag d. 13. april har ligeledes opnået spilletid i radioen.

 

mellemblond.dk

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Døren åbnes kl. 20:00
Buffet og Entre
120 kr. / kun forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis