SØG MENU
raindogs_foto

Raindogs (Ekstra Show)

Koncert
Dørene åbner kl. 19:30
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entré
165 kr. / FORSALG
Entré
185 kr. / PÅ DAGEN
Buffét + Entré
235 kr.
Vegetarbuffét kl. 17:30-19:30

I år har vi været så heldige at score os hele to datoer med de fantastiske Tom Waits fortolkere, som publikum bare ikke kan få nok af. Vi håber der kan være plads til alle i løbet af de to aftener, så ingen skal gå glip af Skandinaviens bedste fortolkere af stormesterens dystre og skæve lydunivers!

Skramlet og rustent, svedigt og smukt og så tæt på den ægte vare at du næsten glemmer at det blot er en flok danske og norske entusiaster der kan deres Waits til fingerspidserne.
Tom Waits’ univers er en after-hours bar i et skummelt kvarter hvor de skæve eksistenser og tragiske skæbner mødes med fallerede poeter og håbløse romantikere for at konkurrere om hvem der har mødt mest modgang i livet. Tom Waits’ univers er en kaj i Caribien hvor pirater bæller rom og danser tango mens de synger om terningspillende dværge og dystre hemmeligheder fra de syv have, akkompagneret af en ustemt guitar og et rustent trædeorgel. Tom Waits’ univers er en gammel knark der ringer til hans ungdoms elskede som han ikke har set i umindelige tider og kniber en tåre da han hører hendes stemme.

 

Raindogs opstod i 2003 og har siden da begejstret Tom Waits fans i Danmark og Norge ved mere en 100 koncerter. Bandet har spillet på alt fra små bodegaer til store festivaler og har derigennem udviklet et udtryk og en bandlyd der, samtidig med at være tro mod Tom Waits særegne univers, giver et personligt bud på hvordan den store troubadurs musik kan lyde. Raindogs spiller et bredt udpluk af Waits’ karriere, fra den country- og jazzinspirerede start med ”Closing Time” og ”Heart of Saturday Night” over den Caribiske piratmytologi han skabte med ”Raindogs” pladen, op til det stilmæssigt udefinérbare men højst personlige udtryk der findes på de seneste plader ”Real Gone” og ”Orphans”. Ole Johnny Stenslands dommedagsrøst lader intet tilbage af ønske i forhold til originalen og orkestrets upolerede og energiske spil skaber indtrykket af et ethjulet lokomotiv med kurs mod helvede.

 

Se facebookside her

Dørene åbner kl. 19:30
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entré
165 kr. / FORSALG
Entré
185 kr. / PÅ DAGEN
Buffét + Entré
235 kr.
Vegetarbuffét kl. 17:30-19:30