SØG MENU
we like we

PULS: We Like We + Otto A. Totland

Koncert
Dørene åbner kl. 20.30
Entré
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

We like We 

We like We er et eksperimenterende klangkollektiv med rødder i den klassiske musik, og har netop udgivet deres andet studiealbum, Next to the entire All, på det tyske pladeselskab Sonic Pieces. Debutalbummet, a new Age of Sensibility, udkom i 2014 på det danske label The Being Music og høstede flotte anmeldelser fra flere af landets større medier; i Politiken kvitterede Henrik Friis med fem hjerter og skrev bl.a. “Det dramatiske flyveniveau er faretruende højt, men intensiteten er imponerende intakt hele vejen”. 

Efter udgivelsen af debutpladen spillede We Like We bl.a. på Roskilde Festival, Classical:NEXT (Rotterdam, NL), Fusion Festival (Lärz, DE), Roter Salon (Berlin, DE), Dias Nordicos (Madrid, ES), Distortion (DK) og Click Festival (DK), og har i efteråret 2017 opholdt sig i São Paulo i Brasilien i to uger, som artists in residence på festivalen Festival Musica Estranha.

 

Se We like We's hjemmeside her

Otto A Totland (NO)

Norske Otto A. Totland debuterede i 2014 med det intime solo-piano album Pinô. I 2017 udgav han efterfølgeren The Lost - en blanding af lavmælte og minimalistiske kompositioner og improvisationer, som meget passende er indspillet i Nils Frahms legendariske Durton Studie.
The Lost udstråler både et lys og en melankoli, som en modvægt til den stressede og indtryksmættede virkelighed de fleste af os lever i. Selv lever Otto ved den nordnorske kyst hvor uendelige landskaber, stilhed, lyset og mørkets kamp og naturen for lov til at præge hans tilgang til musikken.

Dørene åbner kl. 20.30
Entré
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis