SØG MENU
olofarnals

PULS: Ólöf Arnalds & Skúli Sverrisson (IS) Feat. Gustaf Ljunggren (S)

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren
Bemærk: Husets Cafe er ikke åben
Entré
65 kr. / FORSALG
Entré
85 kr. / PÅ DAGEN

Det bliver en helt særlig aften, når de to islandske musikere Ólöf Arnalds og Skúli Sverrisson gæster Hybrid sammen med guitarist Gustaf Ljunggreen.

Den islandske sangerinde og multi-instrumentalist Ólöf Arnalds er oprindeligt uddannet violinist, men det er især hendes vokal, der er det dragende og karakteristiske element i hendes musik og på hendes albums udgivet hovedsageligt på One Little Indian Records (Björk, Cody Chesnutt).
 

Efter at have været et aktivt medlem i den islandske gruppe Múm, udgav Ólöf Arnalds sin første soloplade i 2007, den fortryllende Við og Við, hvor Skúli Sverrisson ligeledes spillede en vigtig rolle. Pladen var produceret af Kjartan Sveinsson fra Sigur Rós. Denne plade har, ligesom hendes senere Innundir skinni (2010), Sudden Elevation (2010), Palme (2013) og EP'erne Ólöf Sings (2010) og The Matador EP (2013), modtaget utallige roser fra et enigt pressekorps verden over og hendes unikke stil og smukke musik har således bragt hende i samarbejde og på turné med kunstnere såsom Blonde Redhead, Jonathan Richman, Björk, Air, Nick Cave og José Gonzales.
Debutpladen har figureret på det amerikanske musikmangasin Paste's top 100 Album liste som #38, eMusic kårede pladen som et af årtiets bedste udgivelser og MOJO Magazine har kaldt hende Reykjaviks Kate Bush.
 

Skúli Sverrisson's og Ólöf Arnalds’ kreative samarbejde begyndte i de tidlige 00'ere, hvor Skúli arbejdede på albummet Sería, som blev udgivet i 2006. Ólöf spillede en stor rolle i skabelsen af albummet, der desuden bød på optrædener af kunstnere som Eyvind Kang, Anthony Burr, Laurie Anderson, Jóhann Jóhannsson og Hildur Guðnadóttir.

Støttet af PULS - Nordisk Kulturfond

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren
Bemærk: Husets Cafe er ikke åben
Entré
65 kr. / FORSALG
Entré
85 kr. / PÅ DAGEN