SØG MENU
old-man-spc

"Portræt-tegning med et twist"

Workshop
Sted
2'eren / Blå
Pris
200 kr.
(Betaling pr. gang)

Portrætter med liv, energi og personlighed!

Underviser: Illustrator Viki Munksgaard

Niveau: let øvede og øvede.

Som kunstner og illustrator ELSKER jeg at tegne og male. Det er min passion for at skabe, der er mit drive. I min optik er der ingen rigtig eller forkert måde at skabe kunst på - bare man nyder at gøre det!

 

Der er mange måder at lave portrætkunst på. I dette lille forløb, vil vi fokusere på at lave et anderledes portræt. Et værk, der viser hvem personen er. Det handler ikke om perfektion - men personlighed. Vi vil arbejde med forskellige materialer, og det vil være op til kursisten selv at vælge, hvilke af dem, der passer til hans eller hendes portræt. Vi skal arbejde med komposition, lys/skygge, dybdevirkning, farve og en masse tips og tricks fra en erfaren kunstner. Det vil være fælles undervisning, men også på individuelt plan. Du vil blive taget hånd om, hvor du er. Så kom og giv dig selv et kreativt pusterum fra hverdagen.

 

Her får du undervisning, vejledning og sparring til at få malet det billede, du gerne vil, men aldrig får tid til. Alt sammen i et varmt, kærligt og udviklende miljø, hvor ingen spørgsmål er dumme. Man kan godt nøjes med at købe billet til een gang, men det anbefales at følge alle 3, da vi arbejder på det samme værk alle gange.

 

Tid: kl. 18  -  21.30
Maks. 10 deltagere

Inkl. materialer
(Materialer: Lærred, akveralpapir, tegnepapir, akvaralfarver, akrylmaling, blyanter, farveblyanter, pensler, gamle ugeblade, aviser, lim)

Sted
2'eren / Blå
Pris
200 kr.
(Betaling pr. gang)