SØG MENU
Niels Skousen Koncert

Niels Skousen & Kristina Holgersen

Koncert
Dørene åbner 19.30
Sted
3'eren / Salen
Entré
175 kr. / FORSALG
Entré
195 kr. / PÅ DAGEN
Buffét + Entré
245 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét 17.30 - 19.30

Denne aften skal vi møde to spændende, erfarne og anerkendte sangskrivere præsentere deres sange i et intimt setup, tæt på publikum og tæt på sangenes kerne.
De to solister spiller hver et sæt – begge akkompagneret af Mikkel Damgaard (Love Shop) på tangenter.

 

Niels Skousen

Sanger og sangskriver Niels Skousen har siden sit comeback på musikscenen med Dobbeltsyn i 2002 taget udgangspunkt i sig selv i sange, der er en blanding af erindringer og refleksioner. Ikke fordi Niels Skousen føler sig tæt på udløbsdatoen, men fordi han ikke kan lade være med at forholde sig til livet, som det leves tæt på ham. Niels Skousen er i den grad en sangskrivernes iagttager, der så tillader sig at stille et par spørgsmål undervejs.

På Hvem er du som kommer imod mig fornemmer man dog en større tvivl om, om det nu også var de rette valg, der blev taget undervejs, og om der skal være plads til fortrydelse. Konklusionen er, at det ikke nytter at hænge med hovedet over de forspildte chancer, og så går Skousen ellers i rette med det overfladiske liv, som vi lever igennem medierne.

Fortællingerne er blevet længere, og der reciteres mere, end der synges på de ofte tungsindige sange. Det bliver undervejs en tand for indadvendt. Niels Skousen er dog i absolut særklasse, når han ifører sig protestsangerens klæder, som i den smukt fredselskende hymne Fjende eller ven og i den kradse Mænd er fra Mars.

Se Niels Skousens facebookside her

Kristina Holgersen

Den danske singer-songwriter og musikentreprenør Kristina Holgersen har i Helle Helles spartansk stramme prosa fundet det materiale, der danner afsæt for albummet To slags mørke. Holgersen har plukket i Helles tekster, kogt dem yderligere ind og vupti: Her serverer hun et (eller flere) narrativ, et fascinerende flot, enkelt og skrøbeligt univers, domineret af fortællingen og vokalen.
Den ordknappe stil, som vi kender fra Helles univers, er genkendelig og forunderligt gribende, men har også med Holgersens forfriskende melodilinjer og instrumenteringens dramatiske medvirken fået en perspektiverende flertydighed, som åbner for mange mulige associationer, billeder, fortolkninger.
Albummet kan ved første aflytning forekomme simpelt, men numre som Jeg flyttede hjem igen og Jeg undskylder er netop perspektiverende flertydige. Og flotte. De indgår i Holgersens ambition om at fortælle en større historie og viser hende som en på én gang begavet og in- og -direkte kommunikatør. Vi befinder os med Holgersen således i et landskab, som både emmer af teatermusik, folk og kammerpop. Og dét er fascinerende flot.

 

Se Kristina Holgersens facebookside her

Dørene åbner 19.30
Sted
3'eren / Salen
Entré
175 kr. / FORSALG
Entré
195 kr. / PÅ DAGEN
Buffét + Entré
245 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét 17.30 - 19.30