SØG MENU

Michael Møller & Foreign Lands

Koncert
Dørene åbner 20.00
Sted
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis Studiekort & medbring gratis gæst
Buffét + Entré
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét kl 17.30 - 19.30

Michael Møller & Foreign Lands er et samarbejde mellem sanger og sangskriver Michael Møller og anerkendte navne på den danske folkemusikscene. Bandet kombinerer elementer fra dansk folke og traditions-musik med æstetikken fra moderne indie i en mørktonet eklektisk smeltedigel.
Samarbejdet opstod i 2012, da World Music Denmark bad Møller og folkemusikgruppen Svøbsk om at lave musik til en eksklusiv SPOT-showcase. Ideen var at de i fællesskab skulle forsøge at skabe en musik, som integrerede elementer fra den danske folkemusik i Møllers melankolske indie-sangskrivning. Koncerten fik 5 stjerner i Gaffa og det blev starts skuddet til Michael Møller & Foreign Lands. I April 2017 udgav de deres anmelderroste debutudgivelse, Burning Waltz, og har spillet en række koncerter til stor begejstring for publikum og anmeldere.

Michael Møller er et etableret navn på den danske musikscene, bl.a. kendt for sine bandaktiviteter med Moi Caprice og The Mountains, samt for sit storstilede soloprojekt A Month of Unrequited Love, som resulterede i en Danish Music Award som Årets Innovatør og en Steppeulv som Årets komponist i 2012. Foreign Lands indeholder medlemmer fra bandet Svøbsk og Habadekuk - nogle af de mest anerkendte navne på den danske folkemusikscene.

Dørene åbner 20.00
Sted
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis Studiekort & medbring gratis gæst
Buffét + Entré
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét kl 17.30 - 19.30