SØG MENU
kitesandkomets

Kites & Komets

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Kites and Komets, aka Mikael Kærsgaard, er klar til at sende et nyt album på gaden. Sangene på Do You Believe in Love Today? er skrevet på Mikaels mors gamle spanske guitar, og den stærke melodi og poppede kerne er fortsat Kites and Komets varemærke. Men tempoet er taget ned, fokus holdt på det enkle lydbillede og sangene bygget på drømmen som den drivende kraft.
 
Bandet har været et etableret navn på den danske scene, siden Mikael vandt Karrierekanonen i 2011. Men de seneste år har der været stille omkring Kites and Komets – udadtil. Mikael har været i skriveeksil og arbejdet sig ind, og tilbage til, det udgangspunkt han holder af som sangskriver. Den gode sang, som holder bare med guitar og vokal. Og så er han blevet far. En livsforandrende begivenhed, som i høj grad har inspireret albummets store tematikker. Tiden, der bare går, og tegner vores liv imens.
 

Kites and Komets lettede som vinder af Karrierekanonen i 2011 og har siden EP’en i 2012 landet adskillige P3-singler, ligesom debutalbummet fra 2014 blev Ugens album hos P4.
Mikael har indspillet og produceret albummet i samarbejde med Símun Ørgaard Mohr (bas), og Brian Batz (Sleep Party People) har mixet. Det århusianske stryger-ensemble Who Killed Bambi medvirker på seks af albummets numre, Jonas Haahr Petersen (Hymns From Nineveh) medvirker på Bedford Avenue, og som tekstlig sparringspartner på albummet, og Nikolaj Paakjær (Hymns From Nineveh) og Andreas Brixen (Bodebrixen) medvirker på flere af albummets sange.
 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).


Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffet 17:30-19:30