SØG MENU
jazzkonkurrencen_logo

JAZZKONKURRENCEN 2019

Koncert
Dato
fre 1. feb, 20.00
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Arr:
JazzDanmark + Huset

JAZZKONKURRENCEN 2019

JazzDanmark lancerer i 2019 en ny landsdækkende konkurrence for unge jazzmusikere. Vinderen får 10.000 kr. og mulighed for at spille på nogle af de danske jazzfestivaler samt til Euroradio Jazz Competition.

Drømmer du som jazzmusiker om at spille live, få indspillet din musik og blive coachet i at performe - og er du 30 år eller yngre? Så er Jazzkonkurrencen noget for dig!
Deadline for tilmelding er fredag 11. januar 2019 kl. 12.

 

Unik mulighed for at komme ud i verden med din musik
Jazzkonkurrencen kommer til at bestå af to indledende runder i hhv. Aalborg og Kolding samt en finale, som Jazzhus Montmartre i København lægger hus til. Musikerne udvælges af en jury, som består af professionelle musikere og branchefolk.

Fire bands bliver udvalgt til at spille første runde i HUSET Hasserisgade i Aalborg, og her bliver ét band sorteret fra, mens de resterende tre bands tager turen til Kolding. I Kolding finder juryen så konkurrencens to finalister. De to finalister vil i perioden op til finalen få mulighed for at indspille nyt materiale, få coaching på deres performance og mulighed for at blive spillet på P8 Jazz som optakt til finalen.

 

Vinderen af Jazzkonkurrencen får 10.000 kr. til et specifik projekt samt muligheden for at spille ved The Euroradio Jazz Competition sommeren 2019.

 

Tilmeld dig her: https://bit.ly/2B6Dzlr

 

I forbindelse med tilmeldingen gør følgende kriterier sig gældende:

- Ingen i bandet må ikke være fyldt 30 år senere end den 31.12.2018
- Størstedelen af bandets medlemmer skal være danske musikere eller musikere bosat i Danmark
- Det musikalske materiale skal primært være skabt af bandet selv
- Bandet må højst bestå af 5 musikere

Dato
fre 1. feb, 20.00
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Arr:
JazzDanmark + Huset