SØG MENU

Grarup Allstars

Koncert
Dørene åbner 19.30
Sted
3'eren / Salen
Entré
100 kr. / FORSALG
Buffét + Entré
170 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét kl. 17.30-19.30
Entré
120 kr. / PÅ DAGEN

Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’s soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bach’s virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal glæder vi os til igen at byde indenfor til noget der kun kan blive en helt speciel aften i Blues’ens tegn!
I efteråret 2013 samledes nogle af Aarhus’ og landets bedste musikere i, hvad der med rette måtte kaldes et ”All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld og viste en håndfuld musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top. Orkesteret fik to år og 30 koncerter med sangerinden Birgitte Laugesen i front inden denne døde og udgav i 2015 cd'en "Playin' With My Friends - Live". Efter Birgittes alt for tidlige bortgang trådte Margrete Grarup til, og gav med sin kraftfulde stemme orkesteret en revitalisering, som på kryds og tværs af landet, har blæst publikum over ende.
Glæd jer til et yderst kompetent orkester med stor solistisk styrke, sat sammen af den absolutte elite inden for dansk Blues!

Se Grarup Allstars facebookside her

 

 

 

Dørene åbner 19.30
Sted
3'eren / Salen
Entré
100 kr. / FORSALG
Buffét + Entré
170 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét kl. 17.30-19.30
Entré
120 kr. / PÅ DAGEN