SØG MENU

Fernisering på udstilling af Kim Groth & Jane Ekstrøm

Udstilling
Fernisering 8 april kl. 12.00
Sted
Husets Galleri

I april har Husets Galleri en dobbeltsolo med Jane Ekstrøm - der udstiller første gang i galleriet - og Kim Groth, der tidligere med stor succes har gæstet galleriet med udstilling. "Det er vi første gang vi skal have en udstilling sammen. Som kunstnerægtepar arbejder vi til daglig i samme atelier hver fordybet i vores eget, men med mulighed for sparring og gensidig inspiration – og af og til leger vi lidt med tanken om at lave noget fælles.

 

Jane Ekstrøm

Jeg maler olie på lærred i klassisk stil med forbilleder i de gamle mestre. Mine kompositioner opstår ud fra min aktuelle stemning, fantasi og legelyst. De spænder fra klassiske stilleben over portrætter til skildringer af den menneskelige væren i livet.

 

Kim Groth

Min kunstneriske udfoldelse er billedkunst og jeg arbejder primært med akryl på lærred. Mine værker er figurative og mange har et tvist af surrealisme. Jeg arbejder med kompositioner og motiver der passer til de følelser og stemninger, jeg ønsker at udtrykke gennem mine værker. Som regel har jeg også en fortælling, der passer til de enkelte værker."

Vi glæder os til udstillingen med begge kunstnere i april.
Udstillingsperiode søndag 8. april – onsdag 2. maj 2018
 

Fernisering 8 april kl. 12.00
Sted
Husets Galleri