SØG MENU
dør_nr13

DØR NR. 13 + Dine Isaksen

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

DØR NR. 13

er blevet sammenlignet med bl.a. Gasolin, Kliché, Sex Pistols og Stone Roses. Men debut EP’en “KRIGERE UDEN VAABEN” og deres høj-intense liveshows, vidner mest af alt om et band, der ikke har tænkt sig at følge nogen anden dagsorden, end deres egen.

Gruppen blev dannet i foråret 2015 på resterne af soloprojekt, der bogstaveligt talt nær var afgået ved døden, da forsanger Lasse Storm slog hovedet i et alvorligt cykelstyrt, blev syet med 37 sting og ikke kunne lave musik i et halvt år. Vennerne hjalp ham i gang igen, og såvar de pludselig et band, fordi “kemien var såvild, at der ikke var andet at gøre”. Siden har de ikke kigget sig tilbage.
Året efter, 2016, vandt de Karrierekanonen og indspillede deres debut EP imens de turnerede landet rundt bl.a. som support for The Blue Van og med en enkelt afstikker til Ungarn med en optræden på Sziget Festival i Budapest.
2018 blev ligesom 2017 indledt med en januarsingle, nedturshymnen “PROBLEMER”, den første single fra det kommende debutalbum “VERDEN I FLAMMER”. Albummet lander først til efteråret, men allerede nu er DØR NR. 13 klar med anden single derfra: “FØDT TIL AT FLYVE”. Hvor gruppen tidligere har beskrevet deres lyd som “Kim Larsen på speed” har det sjældent været sårammende som på lyden af dette nummer, der med sine voldsomme guitarer, flabede vokaler og et skamløst fængende omkvæd perfekt indkapsler alt det, der er DØR NR. 13.
Bandet siger selv: “Den er bade et kys på munden og et slag i ansigtet. En straight up punk rocket hyldest til alle os der går og føler os udenfor ind imellem. Dig og mig, du ved. Os allesammen egentlig”.

 

Gruppen i fuld færd med at lægge sidste hånd på værket, der pludselig krævede at de trak stikket på livefronten henover vinteren for at hellige sig den feberstrøm af sange, der blev ved med at komme.
“Det var ligesom der blev åbnet for et eller andet på vores EP tour. Alle de gode vibes vi fik fra folk derude, tændte en eller anden syg ild i os. Vi skyndte os faktisk i studiet allerede efter Roskilde, men der blev bare ved med at komme nye sange, som vi også"lige blev nødt til at lave” fortæller Lasse Storm.
“Vi kan jo ikke blive ved med, kun at være i studiet. Og vi kan heller ikke vente længere med at vise verden hvad vi har lavet. Vi aner ikke hvad det bliver endnu. Men det føles godt allerede. Virkelig godt.”

VERDEN I FLAMMER udkommer i september og bliver fulgt op med en efterårstour rundt i landet.

 

“Oprørsk. Uregerlig. Skamløst medrivende” (Soundvenue)
“Formfuldendt rock i den rette tidsånd” (Gaffa)
“Noget af det bedste jeg har hørt længe. Det er sindssygt godt!” (Peter Sommer)


www.dornr13.dk

 

Dine Isaksen

Aalborgensiske Dine Isaksen spiller en art dansksproget rock i den melodiske ende med tekster kredsende om temaer som angst, depression og manglende evne til at se mening med tilværelsen. Sangskriver og forsanger Kasper Westeraa udtaler: “Jeg er ikke selv noget specielt deprimeret væsen, men jeg kan sagtens stille ind på de frekvenser, fortvivlede mennesker befinder sig på og anskue verden fra deres synspunkt. Jeg føler en enorm sympati for folk fanget i afmægtighed, og Dine Isaksens musik er vel ment som en slags hyldest til dem - et forsøg på at give dem en stemme, om man vil.” Dine Isaksen er i øjeblikket (sommer 2018) i færd med at skrive og indspille et helt nyt album, der udkommer i slutningen af efteråret eller begyndelsen af vinteren.

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis