SØG MENU

Den Dromedarfremkaldende Danseskole

Børn / Familie
Sted
3'eren / Loftet
Pris pr. person
250 kr.
- dækker alle 11 gange (de 2 første 17/9 + 24/9 er gratis)

Den Dromedarfremkaldende Danseskole

udspringer af en ide om, at det skal være rart og gerne sjovt at dyrke noget motion.

Her tilbyder vi en times holdtræning, der er lidt anderledes end hvad de fleste motionscentre udbyder. Holdet er for forældre og børn og man betaler 250 kr. pr. person, så I kan tilmelde jer lige så mange som det passer i jeres familie.

BEMÆRK: de første 2 gange er prøvetimer - og er gratis!

Barnets/børnenes alder er underordnet, bare du selv vurderer, hvad der giver mening, og I har lyst til at fjolle og danse sammen.

Når I kommer starter vi med ca. en halv times opvarmning som er fælles. Det bliver med lege, dans, grineflip og rollespilslege. Derefter danser vi frit og improviseret ca. 20 minutter. I danser i eget tempo og styrer selv hvis I har brug for pause. Vi slutter af med at komme ned i tempo og få kroppen i ro igen.

Den Dromedarfremkaldende danseskoles mål er at sætte rummet frit og at I skal være i det på en måde, så det er rart for jer. Formålet med danseskolen er ikke at lære at danse noget som helst, men derimod at få en skøn, nærværende og sjov tid med din familie. Vi øver os kun på at slukke lidt for hovedet og være i kroppen og bruge den på mærkelige, bløde, sjove og hoppende måder.

Der vil blive spillet musik i forskellige temaer og med et mantra om, at ”alt musik er børnemusik”.

Jeg er ikke uddannet danser, ergoterapeut, personlig træner eller andet, så mit primære fokus vil være at inspirere til at danse, bevæge os og have det virkelig sjovt med vores familier. Jeg er dog mor til tre, hustru til en, kreativ gøgler og uddannet pædagog.

Dansetimen ligger på mandage fra 16.30 - 17.30. Der er åbent i Husets Cafe, som - efter dansetimen - byder på en lækker vegetarbuffet, der altid varierer og er billig. Så I kan slippe for at skynde jer hjem til aftensmads-forberedning og vi kan spise sammen i fællesskab.

Glæder mig til at danse med jer.
Helle Maj

Sted
3'eren / Loftet
Pris pr. person
250 kr.
- dækker alle 11 gange (de 2 første 17/9 + 24/9 er gratis)